Ayy o çok feci bişey ya.ben de bı hafta yapamadım.bir de basur vardı.neler denedim fayda etmedi artık bagirsaklarim düğümlendi falan diye düşünüyordum.esim en son çare almış gelmiş lavmani.bi şişede bildiğin su.ama tuzlu su mu neymiş neyse.bi iki gün daha direndim.baktim çatlayacam.yaotim.
Ucunda uzun kalem gibi bişey var şişenin.onu totonun içine sokuyosun.bir de basur vardı ya eziyeti ya.sonra şişedeki suyu içine bosaltiyosun.iki üç dakika en fazla.ben 5 dakika bekleyim dedim dayanamadım.anam bildiğin su gibi.ishal gibi de değil.sonra baktım sanki hala var gibi bı yandan basur acıyor.dedim pişman oldum yapmasaydim keşke.sonra 10 dakika sonra falan yine geldi gittim anam o neydi öyle ya 15 dakika boyunca falan ettim heralde
Bir de duramıyorum habire ıkınma hissi geliyor.
Belki bir aylık yapacağımı yaptim yani.ama bir rahatladım yok böyle bişey.o zamana kadar yemek falan yiyemiyorum tabi.ondan sonra bir iştahım açıldı.sevmedigim bı yemek vardı o gün.o kadar acıktım ki onu yedim belki bir ekmeğe yakın ekmekle.
Neden öyle oldu bilmem.o günden sonra iştah felaket.o güne kadar aç otururdum yani