0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Ben bexsiro iki doz sanırken doktorumuz 4 doz dedi. Şifa olsn oğluma bexsiro vurdirup huzursuzluk ateş durumunda ne yaptınız hocamız dolven verdi yeterli mi 

image

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(8,021 puan) tarafından
1 yaşta olan farklı tür menenjit aşısı 3 doz bexsero vermiş bizde hiçbir yan etki olmamisti şükür 
tarafından
Bizde farklı olarak nimenrix mi aslında başka dokto nasılsın YouTube da 9 aydan sonra iki doz yeter demişti
(8,021 puan) tarafından
Öyle olmuyor 9 ayda olacaksa nimenrix 2 doz bexsero yine 3 doz olur ama yaşından sonra tek doz nimenrix 3 doz bexsero yapiliyo biz de böyle yaptırdık. Bexseronun 2 dozu 2 ay arayla 3. Dozu 1 sene sonra oluyor
tarafından
Dark hoca böyle takvim çıkardı ben ikidoz sanıyordum
(8,021 puan) tarafından
Normal bir takvim çıkarmış olması gerektiği gibi :)
tarafından
Son dozu 24 aylikkem olanı yaptırmasam mi baya ağır aşı
Bazilari 12 aylıkken nimnenrix yaptırıyormus tek doz keske bilseydim ondan yaptirirdim
(8,021 puan) tarafından
Hem nimenrix hem bexsero yaptirman gerekiyor ikisi farklı türden menenjit aşısı ve 24 aylık olan pekiştirme dozu onu yaptıramazsan ilk 2 sini yaptırmanın da anlamı kalmıyor vücut onu unutuyor. Ben bu konuyu çok aşırı araştırdım ve 4 5 ayrı doktora sordum ben de senin dr unun listeledigi şekilde yaptırdım
tarafından
Ağır aşı ya 4 doz olması beni endiselendirdi. Eşim kızdı olası yan etkiler var seyri bu kadar düşük hastalık yüzünden oğlana ağır ilaç yaptırdın bisey olursa senden sorarım hesabını öyle moralimi bozdu ki ardından annemde destek verdi
Resmen pişman ettiler ama ben ufakta olsa riski kaldıramazdim ben oğlumun iyiliği için yaptim
Neymiş zamanında doğan bağışıklgi güçlü oluyormuşta hiç gerek yokmuşta akşam akşam moralimi bozdurdulwr
(8,021 puan) tarafından
Nimenrix hafif bi aşı sadece bexsero azıcık ağır ama yaşından sonra yaptırdığın icin o kadar yan etkisi olmaz son doz taa 1 sene sonra zaten sen içini ferah tut menenjit çok kötü, hayati bir hastalık kimseye kulak asma boş yere korkutmalarina musade etme
tarafından
Zanda bulunmayayim ama eminim sırf para gidiyo diye de tavir yaptığını düşündüm. Ama bisi olursa beni mahveder öyle zor ki aynı frekansta olmamak. Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için toplumda görülme yüzdesi artacak bence her bebeğin hakkı aşı ama çevremde herkes gereksiz yaptırdığımi söyleyip hatta çocuğuma kötülük yaptığıma inandırmaya çalışacaklar. Neymiş menenjit diye bisi duymamislar bir ben yaptrmsim of sinirden aglicm
(8,021 puan) tarafından
Öyle şey olur mu hiç gercekten hayata mâl olabilecek bir hastalık Öyle diyenlere ac biraz araştır de. Hele bu suriyeliler filan da gelince hangi hastaliklari getiriyorlwr belli değil tedbir bizden taktir Allahtan
tarafından
Haklısınız para yerine gelir ama bu risk karşılaşsak acaba harcamadigimiz para bizi kurtaracak mi eşime diyorum o cocuga yaptığın aşı yan etki yaparsa seni benden kim kurtaracak. Sevinerek yaptırdım zehir etti yine
(8,021 puan) tarafından
Hiç duyma bile soylensin dursun sen çocuğun için yaptırdın sonucta
tarafından
Aynen öyle vallahi sağolun canım Rabbıme emanetler yavrumuz Allah saklasın tüm bebekleri içinde de bizimkileri
Vallahi moralim bir parça düzeldi çok sağolun
(8,021 puan) tarafından
Amin canim :) ne demek
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
3 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minalya (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu

409,511 soru

12,308,931 cevap

38,646 kullanıcı

Kategoriler

...