Benimde şöyle bi anım var lisede sevgilimden ayrılacağımı söyleyecem ama 13 şubat falandı param yok hediye alamadığımı o yğzden ayrıldığımı düşünmesin diye bütün sınıf (kız meslek lisesi) kalpli kağıtlara güzel aşk sözleri yazdık çikolata vs aldık kutuya koyup onu buluşmaya çağırdım hediyeni almıştım ama ayrılcam dedim oda ağlayarak tazdığım notları okumuş beni geri çağırdı bişey konuşcam diye 3 samimi arkadasımla gittk beni ayrılmamak için ikna etmeye çalıştı ben yok dedim sonra kutuyu oraya bıraktım al dedi aldık kağıtların bazıları ıslaktı ağladığını ordan anladık çikolataları alıp oturup yemiştik bi kaç gün sonra bana 4 sayfa mektup ve kolye bileklik alıp birinden yollamıştı hiç unutmam bütün sınıf o mektubu okudu herkesin gözleri dolmuştu
Geçen Bi yazı okumuştum, " Bi ara sevgililer arasında yüzük takma modası vardı. Kimler evlendi" diye. O geldi aklıma
Hahhah ne güldüm o kadar hazırlık boşa gitti
Böyle anlatınca benimde aklıma geldi eski günler ama bn Hande Yener'in eski acıklı şarkılarıyla ağlardım bide o yüzük olayı varya eşimle 4 yıl önce yaşadık bana yüzük taktı gkhgfhjgc bide ben 27 yaşındayım şuan yani 23 yaşında bile yaşadım o olayı ama çok güzel birşey bnce
1,488,368 soru
24,329,227 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın