0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

image

1 saat önce belediye otobüsüne bindim durağa gelince düğmeye bastım zaten bri kadın da binecekti araba durdu bebek arabasını indiriyorum insanlar o kadar h.. mış ki kimse yardım etmedi ben de tek başıma ucunu kaldırıp indiriyordum arabanın yarısı içinde yarısı dışında iken araba hareket etti şöför gaza bastı gidiyor bende bebek arabasının ucuna asıldım ayağım arada kaldı ayakkabım koptu arasına soktum yolcular bağırdı şöföre dur dur diye anca öyle durdu korkudan ağlaya ağlaya eve geldim belediyeyi aradım da birşey çıkacağını sanmam plakasını aldım ne yapmalıyım kıl payı kazadan kurtulduk şöföre bağırdım dursana ya görmüyor musun bana dedi acele etseydin seni bekleyemem ne yapayım tek başıma önce inip geri geri öyle kaldırıp indirecektim o kadar korktum ki asla otobüse binmem tek başıma bir daha halen de korkum geçmedi 

11 Cevaplar

+1 oy
(16,156 puan) tarafından
Belediyede beyaz masayi ara şikayet et. Cimere yaz mutlaka. Gecmiş olsun. 
(26 puan) tarafından
cimere yazdım beyaz masa bilmiyorum Mersin de yaşıyorum geçer ki mi
(16,156 puan) tarafından
Tum belediyelerde var canim bu birim. Ara cimere şikayet ettigini de söyle , gerekeni yapmazsaniz sizi de şikayet edecegim de.
-Reklam-
0 oy
(3,995 puan) tarafından
pislik adam ya . iyi misin , bebegin iyi mi
(26 puan) tarafından
çok şükür canım ama aşırı derecede korktum Allah kimseyi evladı ile sınamasın
0 oy
tarafından
Allah'ım bu okuzleri toplayıp bizemi denk düşürür dngesiz herif 

Edebildiğin nerwler varsa hepsine et 
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim burdan sinirlerim zıpladı o adama bekliceksin tabi isin bu geri kafalı
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım

Öylelerinin ehliyeti bile alınmalı yaa
0 oy
(462 puan) tarafından
Allah bildiği yapsın onu gerçekten insan hayatının hiç bı değeri kalmamış.sonumuz nereye gidiyo kimsede insanlık yok 
(26 puan) tarafından
valla bilmiuorum ama hiç iyiye gitmiyor sonumuz insan öldürmek vs herşey artık o kadar basit ki daha kendi beni azarlıyor çabuk inseydn diye valla ben olsam eşim olsa görsem bebekli biri hemen yardım ederim insanlar da o da kalmamış kimse yerinden kalkmadı
(462 puan) tarafından
Dünyanın çivisi çıktı biz çok iyi niyetli yaklaşıyoruz herkese ama artık o bile yanlış anlaşılır oldu insan iyilik yapmaktan bile korkuyo.yardim etmekten kimseye zarar gelmez herkesin merhametine vicdanına kalmış bişey canm
0 oy
(26 puan) tarafından

bunu yazdım cimere de yazdım başka nere bilsem prya da yazacağım 

image

0 oy
(477 puan) tarafından
Canm cimere şikayet.et gereği yapılıyo bende babamla yemibosnaya gittim istanbulun bir ilçesi babamın sağ bacağı diz ustunden kesin 2 baston kullaniyo inmek için düğmeye bastık ben indim babamı inerken tutmak için ve tam babam bastonlarini  indirdi ayağını atacakken hareket etti babam ben olmasam dusuyodu çok sinirlendim bağırdım çağırmadım sikayetbetim sonra açığa alındı mesajingekdi
(26 puan) tarafından
ben e ettim de inşallah gerekeni yaparlar size geri bildirim mi geldi
(477 puan) tarafından
Evet cnm cimer. Den ara.ara bakıyodum orda gozukuyo imsaAllah sende yaz böyle rahat olmasınlar merhametsizler
(26 puan) tarafından
yazdım inşallah gerekeni yaparlar o kadar korktum ki anlatamam bebeğim içinde kalıp gidecek sandım
(477 puan) tarafından
Çok kötü durum gerçekten yaa Rabbim korusun evlatlarimizi
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Şmförün senden özür dilemesi gerekirken bunu demesi cinnet geçirtir insana bir defa hamileyken otobüsten iniyorum tam kapı biranda kapandı ben arasında kalacakken eşim çekti ama eşim hemen koştu Şmförün yakasına yapıştı eşimin elinden zor aldılar şöförü özürler diledi adam şikayet edicem seni dedi adam görmedim diye yeminler etti o kamerayı niye taktılar oraya sen inen çıkana dikkat et diye dedi oğluma karıma birşey olsaydı ne yapacaktın dedi şöför korkmuştur eşimde bana birşey olacak korkusundan öfkesini kontrol edemedi halada korkuyla inerim hatta durağa geldiğimde şöför bey bebek arabam var biraz bekler misin derim 
(26 puan) tarafından
özür dilemedi hem suçlu hem güçlü benim yanımda kimse yoktu hem eşim olsa da senin ki gibi gidip yakasına yapışacak bşr tip depll nerde o ayrı dert
(4,691 puan) tarafından
Aşkım çok geçmiş olsun sen birdaha inerken şöförü uyar bebek arabam var diye birinden yardımda isteye bilirsin ben öyle yapıyorum inerken yardımcı olabilir misiniz beyefendi diyorum kabul ediyorlar
(26 puan) tarafından
tek başıma daha binmem korkudan insanlar da yardım edecek merhamet insanlık kalmamış ki
(4,691 puan) tarafından
Koronadan çekiniyorlar canım ben birinden yardım istedim adam bana bende size yardım etmek istiyordum belki koronadan dolayı kabul etmezsiniz diye teklif sunmadım demişti bin birşey olmaz daha kontrolü olursun
0 oy
(314 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.
0 oy
(156 puan) tarafından
eşine soyledinmi esin ne yapti
(26 puan) tarafından
söyledim oda şikayet etmiş benim ettiğim yete benim eşim biraz şey kavgacı değil herşeyi benim üstüme atar daha bana kızar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 459 göst.
0 oy
6 cevap 440 göst.
14 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleknazz (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 270 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,441,021 soru

23,688,158 cevap

310,712 kullanıcı

...