0 oy
118 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,099 puan) tarafından
1 hafta sonra 7 aylık olacak. Neler yapar nelerden hoşlanır ne gibi aktivite ler yapabilirim vrsa örnek beslenme programı yda nelr yedreblirim nelre dikkat etmeliyim gelişimini nasıl destekleyeblirim oyuncak olarak nelr almalıyım ? 

2 Cevaplar

0 oy
(670 puan) tarafından
Oturtabilirsin. Yüzüstü birak dönmeye çalışsın. Domafesi salatalığı biberi ne varsa evde göster adını söyle şarkı söyle alkış yap. Onunda ellerini alkış yapar gibi yap. Gidikla. 
(4,099 puan) tarafından
Teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Benimki de 6.5aylık canım, genelde yerde geçiyor gün, emekleme çalışmaları yapıyor şuan geri gidiyor ama salonu geziyor:) oyuncaklarla oynuyor, öğretici kartları var işte renkler şekiller falan onları gösteriyorum biraz sonra kitap okuyoruz, suyu çok seviyor oyun gibi banyo yaptırıyorum. 7ye doğru dışarıya çıkıyoruz geziyoruz 1 saat falan, genelde günlük rutin böyle. 

Öğlen sebze püresi veriyorum değişik değişik, akşam da meyve veriyorum 2saat sonra falan gece uykusuna geçiyor.
(4,099 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kartlar aklıma gelmemişti aldm duryodu onları gösteryo bnde bari
(1,860 puan) tarafından
Bol bol konuş canım yaptığın herşeyi anlat dil gelişimi için çok iyi artık bizi taklit etmeye başlıyorlarmış
(4,099 puan) tarafından
Aayy çk heyecanlı ya
(1,860 puan) tarafından
Ahahah bence de, yeni bişeyler yapınca kafayı yiyorum mutluluktan :D çok komikler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 131 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Meleklerin_annesi05 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (739 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sema34 (19 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,345 cevap

45,397 kullanıcı

Kategoriler

...