0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Açıkçası bazıları toplu linçi hak ediyor. Mesela az önce ki mesele de şahsın yorumları ve kendisi o kadar iticiydi ki keşke bırakılsa herkes içindeki dökse sonunda hesabı kapatılsa cıdden hak edenler oluyor 

9 Cevaplar

+3 oy
(12,777 puan) tarafından
Oyle postlara uyari vererek veya kişileri özelden bana yada admine  bildirir iseniz  sizin linc etmenize gerek kalmaz oyle insanlar gibi olmaz biz gerekeni yaparız cnm
(14,168 puan) tarafından
Ya ben zaten çoğuna artık öyle yapıyorum valla yettiler artık çok hadsiz insan doldu uygulamaya
(12,777 puan) tarafından
Uyarı verip geçin cevap vererek tartışma içine giriyorsunuz
(16,327 puan) tarafından
Yani dediğim gibi burda klavye artistligi yapan çok tinlamamak aynı seviyeye inmemek en doğrusu
Sayın moderatör gereğini yapmış zati :)
(12,777 puan) tarafından
:************* ❤️❤️❤️
(14,168 puan) tarafından
Teşekkür ederim merak ettiğim bir durumdu
-Reklam-
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Noldu giii ben ne kaçırdım gene 
tarafından
Yazdıklarını gördüm ya evet
(119 puan) tarafından
Yahu ağzı olan konuşuyor onun emrinemi itaat edeceksiniz sanki saçmalıyosa cevap vermeyin sonra kendini bişey sanar:):)
(12,777 puan) tarafından
Kullanıcı adı geçmesin kizlar
tarafından
Aman Bi tarafımın kenarı dahi olamaz o :D
(119 puan) tarafından
Hahahahhaahha:):):)
0 oy
tarafından
Direkt engellenmesi lazım öyle iğrenç insanların muhatap olmaya değmez
(1,297 puan) tarafından
Degmez diyoruz ama oda bu defa kendını haklı görüyor
tarafından
Yahu o kendini haklı görse ne yazar canım akıl yoksunu belli
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Keske editör olsam hepsini engellesem meymeliyetsiz cok hele 1 kaç kişi varki insani çileden çıkarır of igrenc:D
(22,072 puan) tarafından
:D knka sdce engelleme özelliği isterdim oyle uyarıyla falan uğraşmak istemem :DD ama cabuk sinirlenen biriyim mesela senin kadar sakin olamazdım diyim küfürü basardim hemen :D
(12,777 puan) tarafından
Malesef öyle bi ozellik yok sjsjsj engelleme admin moderatör de var moderator olursan 2 güne kaçarsın 23 Nisan'da seni seçeccem
(22,072 puan) tarafından
:D vallami laaaaaa :D
(12,777 puan) tarafından
Sevinise bak
(22,072 puan) tarafından
puahahaha:DDDDD gec dalganı kanka gecccc
0 oy
tarafından
Yine ortalık karışmış ve ben yine kaçırmışım 
(1,297 puan) tarafından
Bıraz öyle oldu. Genelde bende kaçırırdım :)
tarafından
Olay ne kız bir anlat
(1,297 puan) tarafından
İkili test yapan bu bayan sonucuna baglı soru sormuş bebegın dowm sendromlu olma ihtimali var eşiyle de problemli dıye bilir kişi yorum yazmış bence aldır ben olsam aldırırım o adamla ömür boyu ne ugraşcam dıyo farklı bir posta da yıne aynı şekilde patavatsız bır yorum yapıyor ne cesaret hadsiz
0 oy
(683 puan) tarafından
Çok seviyesiz insan var ya 
0 oy
(3,235 puan) tarafından
Noldu beyaaaa uineee
(1,297 puan) tarafından
İkili test yapan bu bayan sonucuna baglı soru sormuş bebegın dowm sendromlu olma ihtimali var eşiyle de problemli dıye bilir kişi yorum yazmış bence aldır ben olsam aldırırım o adamla ömür boyu ne ugraşcam dıyo farklı bir posta da yıne aynı şekilde patavatsız bır yorum yapıyor ne cesaret hadsiz
0 oy
(15,386 puan) tarafından

2 dakika bulasiklari halledeyim dedim ne oldu yav burda , merak ettim :wassat:

(1,297 puan) tarafından
(15,386 puan) tarafından
Ay kimmiş bu gereksiz kişi ya. Insanlar caresiz kalip buraya soru soruyor böyle bir s.alagin gösterdigi  yola bak. Allah akıl versin.
0 oy
(2,771 puan) tarafından

Oyle ya bebegini aldir diyenlermi hakaret edenlermi durduk yere olay cikaranlarmi irkcilik ayrimi yapanlarmi neler neler var bugun bi bitemediler bide hepside kadin :angry:

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,151 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 602 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 553 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.