0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından
Kızlar benim.bu 10 gündür karnında ağrı vardı eşimde çalışdığı iş yerinde özel kadın doğum vardı malum randevu yok eşimde dedi oraya sorayim uygunsa oraya gidelim dedm  tamam işte yarın esim 8 de ise gidiyo dedi yarın olmadi doktor burda gosterirriz seni tamam dedim zaten otobüs kapının önünden kalkiyo iş yerinin kapsiilna kadar goturuyo kızı kaynanaya bırakır gelirim eşimde hıı olur dedi istemeyerek sonra biraz zaman geçti uyucakti dedim yarın sen aradığında biner gelirim karşılarsın. Oda kızlardan biriyle gelirsin dedim ne alaka zaten otobüs kapının  önüne birakicak beni kimsenin gelmesine greek yok. Kız dedigide goeumcem neyse dedim neye guvenmiyosun yaa tek gelmemde ne sakınca var. (Ama her nereye gidecek olsam markete dahi kızlar gelsin bu güne kadar hiç bi zaman ona ihanet etmedik hep ona sadık oldum ama onun bana yaptıkları yanında bide bana guvenmiyo) bende sonra dedim tamam gerek yok gozukmicem agrım yok. Bu sefer bağırmaya başladı ne diyosun yaa güvenle ne alakası var ordan oraya cekiyosun falan bende dedim neye guvenmiyosun bi soyle twmam dicem neyimi gordun bu gune kadar falan baktım diyo ya kaybolursan dönüş te bilmiyosun oraları dedim nr demek bilmiyorum kapının önünden bincem orda incem kardeşin de bilmiyo oraları kimi ksndiriyosun falan konu öyle öyle kapandı gitti uyudu bende daha bisi demedim kızlar nereye gitsek kardeşim le gidicem yok ama kendi kardeşleri olunca git nereye gidersen hep o hesap o kadar zoruma gidiyom sanki 4 yıldır evliyiz odaklı hep o benim birilerimi yakalamış tersine hep ben görüyorum herseyini ama yine güvenilmeyen benim 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
tarafından
Ay nalet sey
(703 puan) tarafından
Ne diyosun canım gitsemmi kadin bide esim orda çalışıyo diye ücret almicak
tarafından
Tekmi gidiceksin kardeşiyle mi
(703 puan) tarafından
Kardeşiyle büyük ihtimalle canım anca öyle bırakır
tarafından
O zaman yapcak birşey yok canım git sağlık bu boşver Allah kocani ıslah etsin benim kocamda bir ara öyleydi smdi düzeldi ama cezaevinde bile kıskançlık yapıyor sen düşün erkek milleti rabbim hepsini ıslah etsin
(703 puan) tarafından
Amin canım amin rabbim eşinize tez zamanda kurtarsın canım inşallah. Sağlık dediğin gibi ama hiç içimden gelmiyo gi5mek artık bakıcam canım duruma rtik
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 644 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sekerparemm (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Tunazehra (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
1 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 486 göst.
8 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,560 soru

12,449,866 cevap

46,276 kullanıcı

Kategoriler

...