0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından

Ya bu nasıl bir varlık hiç bir seye benzetedim. İnsanlardan okadar korkuyorum ki artık şeytanı aratır haldeler şu insanları nasıl sıraya dizmiş öyle içim gıttı görünce Allah bu dunyada da dıger dunyada da yanına koymasın 

image

image

8 Cevaplar

0 oy
(12,614 puan) tarafından
Orda ki 7 kisinin hepsini öldürmuş mu kopek :/
(1,297 puan) tarafından
Evet malesef ya
(12,614 puan) tarafından
Allah belasnı versin sürunsun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden yapmış söylemiş mi
(594 puan) tarafından
Hatta doğrusu duyzlduktan sonra millet dedi Türk Kürt birbirine düşürmeye çalışıyorlar diye
(127 puan) tarafından
Ya mesele ye bak Allah aşkına dünya malı için dünya ugraslari için gözünü kırpmadan 7cana kıydı Allah onu ateşlerden hiç cikarmasin
tarafından
İşin gerçeğini tam bilmiyoz
(594 puan) tarafından
Bunu kardeş kardeşe yapan bile var ne yazık ki
(127 puan) tarafından
Ne dieyim zamanın en kötusune düştük resmen
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Allahından bulsun inşallah 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
7 can gitti önemli olan önceden önlem alınmasıydı şşmdi müebbet verilse ne yazar. Allah belasını versin 
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Çok üzülmüştüm yaaa:( pislik cani hayvan bile demeye dilim varmıyor. Olayın nedeni bir türlü açıklığa kavuşmadı. Eski husumet mi yoksa faşistlik mi ortada bilemiyoruz
(1,297 puan) tarafından
Açıkçası ırkçılıktan yapmış oldugunu sanmıyorum anca mal mülk bu kadar gözünü kör edebilir
(1,521 puan) tarafından
Vala ben öyle olmasını umuyorum ama bakınca hem mal davası da 7 kişiye sıraya dizmeyi hak etmez. Rabbim sabırlar versin kalanların ailesine
(1,297 puan) tarafından
Tabıkı de hiç bir gerekçe gösterilemez de işte bu devirde malum bazı insanlar paraya taptıkları için aklıma takıldı
0 oy
tarafından

image

Sebep buymuş

(1,297 puan) tarafından
Saçmalık ya 10 yıl önce hakaret edilse bu kadar bekler mi o cani hemde burada 7 kişinin gunahı ne sallamış annesi. Zaten dogurduğu varlık ortada
tarafından
Son dakika sitesinde yazıyor cnm ablasının da ifadeleri var diper ailelerin de
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ateşlerde yansın pislik 
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Yarın bir haber daha tahliye edildi diye duyarsın cnm 
(1,297 puan) tarafından
Ay yuh artık o zaman da dükkanı flan kapatsınlar konunun hakimleri otursunlar evlerinde
(11,452 puan) tarafından
Kız o kadar kadın katili tecavüzcü dışarıya elini kolunu sallaya sallaya cıktı ne bekliyorsun bu ülkeden cnm

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 75 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
17 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 690 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,133 soru

24,381,361 cevap

348,752 kullanıcı

...