0 oy
515 göst.
Diğer kategorisinde (3,128 puan) tarafından

:( son 3 senedir olan olayları akıl almıyor artık nasıl bi dunyada nasıl insanlarla yaşıyoruz nereye gidiyoruz ben çocuklarımı böyle bi dunyaya bırakmak istemiyorum kıyamet kopsun artik

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Valla kaç senedir başka ülkelerde neler neler oldu. Neler neler duydu bu gözler bu kulaklar. Pencereden izler gibi milletin zulmünü ağlayışlarını feryatlarını izledik. Elimizden hiç birşey gelmedi. Sıra bizde. 3 senedir başımızdan fekakatler kesilmiyor. Salgınlar depremler afetler şehitler şimdi de yangın. Ne diyecekti Allah.. Bu dünya size Cennet mi diyecekti. Sadece dışarıyı izleyin kullarım ben size hiç bir sıkıntı vermiycem mi diyecekti. Başımıza ne geliyorsa Kendi Elimizle yaptıklarımızdan geliyor. Fazla sebep aramamak lazım. Allah cümlemizin yardımcısı olsun dua edelim. Duaya çok ihtiyacımız var. 
(12,858 puan) tarafından
Ağzına sağlık daha yazacak çooooook şey  var ama neyse Allah hayvanların hürmetine yardım etsin biz insanoğlu hiç Birşey den ders almayız
-Reklam-
0 oy
(11,008 puan) tarafından
E geliyor zaten biz yine iyiyiz Allah neslimizi korusun
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Evet geliyor  ama bu kafayla giderler de ne dedikodusunu yapacak kaynana ne tirbini çekecek koca kalacak ortalıkta devam etsinler 

Kulak arkası yapmaya 
(12,268 puan) tarafından
Evet taktım hala ama hala o kadar saçma sapan post varki
(1,299 puan) tarafından
Peki hayırlısı
(3,128 puan) tarafından
Aynen dua paylaşımı açılsa hic biri gelmez ama kaynana dedikodu cinsellik olsa hepsi orda biter
(12,268 puan) tarafından
Kim ne yaparsa yapsın  pek umrumda değil açıkçası ama şu vaziyette bile hayat devam ediyor ne yapalım ben yardım yolladım
Çok üzülüyor san git Kur'an oku
Gibi sözler li beni çileden çıkartıyor artık
(12,268 puan) tarafından
Bunu mu giyeyim saçlarımı hangi renge boyayım
Ualn kuraklık geliyor ağaç kalmadı
Arılar telef oldu  hayvanlar yoksa dünya Yok demektir
Avustralya da 240 gün  söndüremedikleri yangın dünya ya ne kadar zarar verdi kim bilir bizim ülkemizde olan felaket başımıza neler getirecek düşünsünler
Heyelanlar çoğalacak
Türkiye de su kalmadı ormani söndürmek isterken
Allah herşeyi gören bilendir ben hakkımı Allah'a bırakıyorum artık
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Azıttı insanlar iyice hayvanlar insanlardan daha insan 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Valal bende bazen kpsun istiyorum artık 
0 oy
tarafından
Daha bugun erkek bi kediye tecavuz edip felc birakmis diye bi vodeo izledim bence bu serefsizlerin sonu gelsin masum hayvanlar yerine ozaman iste dunya guzellesicek hepsini bi yerde toplayip ustune benzin dokup yakcan 
(5,724 puan) tarafından
Srfisz k.opek soysuz bunlar yaa birisi bitiyo diğeri başlıyor :((
tarafından
Allah hepsinin belasini versin insallah aynurum kokleri kurusun
(5,724 puan) tarafından
Kurumuyor kuzum lanet olsun günaha da giriyorum az önce okudum Afgan birisi yolda gördüğü genç kıza demis takip ettm hoşuma gitti çamaşırını soydum insanlar gelmeye başlayınca giydirdim sarhoştum hatırlamıyorum sinirlerim bozuldu
0 oy
tarafından
bazilarinin sonu gelse iyi olucak yoksa dunya basimiza yikilacak
0 oy
tarafından
Artk korkmaya başladım ya  Rabbim hayırlı o lu m  nasip etsin 
0 oy
tarafından

image

image

Okuyalım bilinçlenelim

0 oy