Duyusal dizi haberde aile ve bebekle ilgili olan şeyler herseye çok üzülüyorum hemem kapatiyorum eskiden bu kadar degildim
Sevdiklerimi kaybetmekten daha çok korkar oldum o zaman kapatın diyorum hayata daha ciddi bakiyorum artik sanirim hamilelik mi yapti geçermi bu çok narin halim
Haklısın canım eskiden savaşa gitsem kazanacak gibi hissederdim ama şimdi çök korkuyorum Allah çocuklarımızı sevdiklerimizi korusun kötülerle katsilastirmsn insallin
Bende çok duygusaldım şuan hamileyimdaha çok oldum alınganlık var insan değişiyor dediğin gibi canım
Geçer geçer kuzum
Oluyor kardeşim sıkılma aglaman geldıgınde agla ama ardına bolca şükret elinde olan olmayan herşeye.Bende aglar dururdum hamılelıkte kesıldı gitti :-D arada derinlere dalar hayal kurarsam ağlıyorum.aglamak üzülmek sevınc kadar normal bi duygu içindem ne gelıyosa onu yap :)
Aynen canim normaldede duygusalim ama hamileyken daha fazla duygusallastim. Bide daha agresiflesme basladi. Bir gun farkli birgun farkliyim valla. Esimde şaşırdı adam :)) Napalim 9aycik idare edecez.
Canım ben çizgi film izlerken bile ağlıyorum ya normalde çok odun biriyimdir herşeye üzülür oldum bazen eşime kızıyorum beni hiç gezdirmiyosun diye ona ağlıyorum :D
Bende cok uysal biriydim.ama suan cok sinrli ve agresifim. hormonlardan hrlse hep yalnz kalmk istiyorum
Keske herkeste olsa bu hamilelik hormonu enjekte edilebilse. Duygusal insanlardan zarar gelmez. Biraz vicdan katardik eksik olanlara
409,902 soru
12,323,811 cevap
39,046 kullanıcı