İnternet varken yemek yapamıyorum diyen yalan söyler
Sende geçen yıllardaki halimi gördüm kuzum şuan yemekte kimseyi tanımam ) ilk yapıcağın şey eşinin sevdiği yemekleri öğrenmek acılı mı ekşilimi tatlı mı ne seviyorsa öğren sonra indir nefis yemek tarifleri uygulamasını sonra orda bir ton çeşit var hepsi de ölçülü eşinin ve senin sevdiğin yemekleri ordan bakıp yap bende böyle alıştım youtube ye de baktım benim ennn eski postlarıma baksan buna benzer bir postum var bak istersen üzülme kuzum yani elin alışınca malzemeye göre yemek bile yapmaya başlıyorsun vee arada burdan da tarif iste bu yüzden bu platform var birbirimize yardımcı olmak için ❤️
Tarife bakarak yap canım, ben de evlendikten sonra öğrendim annemden. Sonra tariflere falan bakmaya başladım, sen de öyle yap çabuk alışırsın
Bende anamın evinde yumurta kırmamis biriydim şuan eşim yemekleri yerken kendinden geciyo yani zamanla el lezzetin yerine oturacak canim hic merak etme en fazla bi kaç ay zorlanırsin kimse anne karnında öğrenmedi ki ilk yaptığı yemeği hemen 4 4lük yapsin.. ilk yaptığında tuzu fazla olur ikincide az olur üçüncü de tamamen atmayı unutursun dördüncü de mükemmel olur bozma moralini başarabilirsin sende artık bi ev hanımı oldun bugün tutturamazsin yarın anasininkinden bile güzel yaparsın
1,486,289 soru
24,299,115 cevap
343,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın