+1 oy
741 göst.
Aile kategorisinde (2,486 puan) tarafından
Bu akşam tabaklari koyuyodum dolaba birden sezeryan yerime ağrı girdi sizlamaya başladı eşimde hemen dedi yalanını si.ke.yim doğum yaptığım akşam hastanede kalkindim mecbur eve geldim bakanım yoktu eşim de saat 9 dedinmi yatardı geceleri kalkıp çocuğu sallardim ayağımda iki buklum şimdide öyle çocuk ayağımda diyorum ki sadece ben yapmadım doğum haklısın ama biraz el insaf her işi neden bana yikiyosun haksizmiyim sizce kızlar gercekten artık bunaldim bazen diyorum nerden hamile kaldım keşke kalmaz olaydım çünkü insanın başında anlayisli birisi olmadigi zaman istersen 10 tane çocuk dogur boşa bende insanım sonuçta dikis yerim agirabilir ve hemen gecmiyomus bu neden bana diyo yalan ariyosun diye 

21 Cevaplar

+1 oy
(13,501 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
O nasıl bir konuşma üslubu yaa 
(2,486 puan) tarafından
İnsanlıktan nasibini almamış ki
(13,501 puan) tarafından
Üzüldüm canım hep mi böyle davranıyor
(2,486 puan) tarafından
Mesela hep değil ben ne zaman çocuğa. Biraz sen bak desem yada bı yerim agiriyo desem
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Valla  senin esin gibi  çok var canım cokkkk ... Bende ilk doğumda eşim başımda bekliyirdu ne zann iyoesecen diyordu bana 
(2,486 puan) tarafından
Neden bunlar anlayissizlar boyle
tarafından
Yapıları gereği galiba :) .. benimde ilk zamanlar çok zoruma.gidiyirdu ama artık hiç takmıyorum bile nasıl.istiyirsa öyle düşünsün
+1 oy
(14,168 puan) tarafından
Hemen neden böyle bir şey söylüyor sana inancı mı yok
(2,486 puan) tarafından
İşte o diyoki doğum yapalı 3 ay oldu agirmasi imkansız diyo
(14,168 puan) tarafından
Ameliyat olduğunun kat kat kesildiğinin farkında mı acaba okuz
(2,486 puan) tarafından
Çoktan geçti orasi diyo ama bilmiyoki kesilen insan artık yarım
+1 oy
tarafından
İşte narsist biri daha bencil kendini beğenen tip. Allah yardım etsin sana :(
(2,486 puan) tarafından
Amin amin
+1 oy
(7,096 puan) tarafından
Onu yatırıp asa kesip dikecek sonra salcan ortalığa baksın bakalim agriyomuymus
+1 oy
tarafından
Alcan bıçağı karnına karnına vurcan sonra dikilecek görecek gününü ya. Allah yüreğine merhamet versin 
0 oy
(937 puan) tarafından
Bebek kaç aylık 
(2,486 puan) tarafından
21 inde 3 aylık olucak
(937 puan) tarafından
Aaaa daha küçükmüş ya cidden ver kucağına banyo yapmam lazım de ver kucağına mutfak toplanacak de alismasin öyle
(2,486 puan) tarafından
Almiyo kız dün girdim banyoya dedim çocuğa bak aglamasin almış eline telefonu ben banyoya girince çocuk agliyo ama kalkıp çocuğa bakmadı köpüklü vaziyette banyodan çıktım
(937 puan) tarafından
Yuh artık ya benimkide aynı ama o kadar değil .kuzenim var sabah işten gelir öğlene kadar ben bakayım sen yat der karısına valla altını filan değiştirir yedirir bizimkiler niye böyle ne bileyim Allah yardımcın olsun valla çok sinir bı durum
(2,486 puan) tarafından
Bu millet kadir gecesinde falanmi doğdu acaba kocadan yanada kaynana dan yanada cok şanslılar
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Bütün erkekler öyle öküzler :(((((((
tarafından
Hajajajaja olsun deme. Kocama da laf gidiyor :D
(2,589 puan) tarafından
Kocanistan a laf yok jsjsjsjsjs kız benim eşim de yardım etti hoşaf hazırlardı bana vs ama burda ki çoğu erkek öyle öküz olduğu için öyle yazdımdjsj sende istinasın
tarafından
Hepsi değil  istisnalar var
(2,589 puan) tarafından
Ee zaten üstte açıklama yapmışım
tarafından
Peki fark etmemiştim
0 oy
tarafından
Şöyle adamlara ne diye çocuk veriyorsunuz anlamış değilim. Midem bulanıyor böyle karısına davranan insanları duyunca. Hele birde küfürlü konuştukları zaman. Hiç saygı yok hiç hem de. 
(2,486 puan) tarafından
Çocuktan sonra.boyle oldu
tarafından
Çocuktan sonrası felan değil canım. Sen gerçek yüzünü daha yeni görmeye başlamışsın. İnsanlar hep aynıdır çünkü. Değişmezler
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Eşimin ayaklarını yıkayıp suyunu içmem lazım galiba Allah ım merhametli insanlarla karşılastırsın ya ne diym...
0 oy
(1,106 puan) tarafından
14 ay oldu doğum yapalı hala sol tarafımda arada ağrı batma oluyor... Ağrı olması gayet normal
0 oy
(465 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sonuna kadar haklısın 
(327 puan) tarafından
Allah için yapma o sana verilen bir can sen nasıl kiyarsin ona. Hem kıskançlık ne alaka bayan doktorlar da var . Bak belki bu senin imtihanın olacak neden bu imtihandan kalasın ki belki sonu cennetle mükâfatlandiracak bunu bilemeyiz Allah'ın zoruna gider daha büyük bir felaketle karşılaştırmayacağı ne malûm lütfen tekrar düşün derim
(2,277 puan) tarafından
Kıyma minik bir melege o sana rabbimin hediyesi emaneti emanetine sahip cık lutfen
(127 puan) tarafından
Sen o 5 haftalık cana kıydın diyelim sapasağlam çocuğundan olmayacağın ne malûm? Rabbim sınıyor sizi sınıyor Allah'tan gelen herşeye şükredin..
(465 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.........
(327 puan) tarafından
Ailenden yardım iste gerekirse çift terapisi alın o çocuğu tek başına yapmadınız herhalde
0 oy
tarafından
Benim esim daha beterini yapti anasi denen pislik geldi gunlerce kafami sisirdi dogumhaneye bole aglayarak girdim esimde arkamda degildi cinku adam degil sen hasta degilsin yalan soyluyon falan dedi allah belasini versin ayrilacaz kurtulacam ondan 
0 oy
tarafından
Benim basurum da çok kötüydü . Düşün ben sezeryanin 5. Günü genel cerraha gittim . O kadar kotuydum dayanamadım . Benim kocam da her seferinde annemdeyken hadi iyilesmedin mi gidelim iyilessene ne zaman iyikesecen diyordu sanki numara yapıyordum
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Seni anlamamasını bilmem ama insanlıktan nasibini almadığı ortada
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Yalan s.ikilmez baska seylerle ugras deseydin.

Tek başına yaptin ya sen cocugu zaten sorumsuzsa 2. Bebegi yapma vall.
0 oy
tarafından
9ay oldu hala agrır ama eşim yalan söylüyosun demez ama yardımda etmez.
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bazı erkekler hic evlenmeyi haketmiyor kolaysa sen doğur görelim deseydin en ufak bir tartışmada da o benim cocuğum derler allahım ya yardım etmek zorunda cok şükür benim eşim 40 gün boyunca dışarıdan yemek aldı normal doğum yaptım 4 tane dikişim vardı kızım 1 yaşında hala yardım eder Allah razı olsun 
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Rabbim vicdan merhamet versinn eşine 
0 oy
(4,951 puan) tarafından
Niye o tabağı onun kafasında kırmadin ki. Ben senin hizmetcin miyim diye saydırsaydın.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 435 göst.
23 Eylül 2022 Aile kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 552 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde Hvt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
22 Kasım 2022 Aile kategorisinde Nehirybahar_6.Yakki (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 459 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Yorgun 1 anne (66 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,598 cevap

36,580 kullanıcı

...