0 oy
204 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından

İlk neler verdiniz cocuklariniza nelerle baslamaliyim ilk cocugum tecrubesizim :)

11 Cevaplar

0 oy
(812 puan) tarafından
6.ayda  havuç püresi 3 gün kuralı ile sonra patates 
(268 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
-Reklam-
0 oy
tarafından
6. Ayda önce kabak verdim sonra havuç patates sonra yoğurt en son meyve
(268 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
0 oy
tarafından
6 ay olmadım daha ama yavaştan veriyorum gelecek ay altıncı ay imiz olcak yoğurt  bebe buskuvisi  meyve  ne yesem tatiiriyirum zaten o da elimde ne görse  istyor
(268 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
0 oy
(2,025 puan) tarafından

6. Ayda ilk kendi mayaladığım  yoğurdu verdim<3

(268 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
0 oy
(90 puan) tarafından

Ev yoğurdu, kabak ie başladım. Patates çorbası vs ile devam ettim. Çilek domastes şekerden uzak durdum. 

(268 puan) tarafından
Anladim tesekkurler
0 oy
(268 puan) tarafından
Başka yok mu? 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
5 ay 1 haftalıkken başladım yogurt kabak patates havuç meyve gibi şeylerle. 7 aylıkken de biz nr yersek yemeye başladı. Bizim yemediğimiz kendimize yapmadıgım şeylerden yaptım ona ayrı olarak sadece 
0 oy
tarafından
5.5 aylıktı kaşık maması vermeye başladım biberonda sulu gece maması. Sonra yoğurt yumurta sebze denemeleri oldu ama yemedi benimki 10. Ayda tamamen ek gıda vermeye basaldım suan 19 aylık herseyi yer. Et yumurta sebze yoğurt meyve
0 oy
tarafından
5.5 ayda geçtik valla Allah ne verdiyse sebze verdim. Meyve de verdim. Et gibi şeyleri 8.aydan sonra vermeye başladım 
0 oy
(734 puan) tarafından
5 ay 15 günlük olunca başladım kabah püresi ve 3 gün kuralı ile.1.gun 1cay kaşığı 2.gun bir bal kaşığı 3.gun 1 yemek kaşığı 4.gun istediği kadar ilaveten 1cay kaşığı havuç,sonra patates verdim bugün nektarin verdim
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Çok kilo alamadigi için 4.ncu ayda geçmeyi düşünüyorum ilk cocugumun kilo alimi cok iyiydi 5 aylik oldugunda meyvelerin suyunu yoğurdu ve muzu vermiştim tamamen 5 buçuk aylik oldugunda ek gıdaya başlamıştım ama onun kilosu iyiydi bu bnm ikinci cocuk zayif o yuzden 4 aylik olduğunda ek gidaya başlayacagim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
17 cevap 367 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.

405,686 soru

12,156,135 cevap

36,592 kullanıcı

...