0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Benim bildiğim yeni doğan bebek banyo sonrası saatlerce uyur ama benim 26 günlük oğlum yarım saat bile uyumuyor ve bu aralar banyo sonrasını bırakın gece gündüz hiç uyumuyor yardım edin delirecem

3 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Daha cok kucuk annesu senn kokunu ariyor alti trmix karni tok ve gazi yoksa belki seni yaninda istyr soyle biseyde var yanu her bebege banyo sonrasi uyku olcak die bisey yok ki bazi bebekler banyodan snra daha uyanik ve dinc oluyrlar her bebek farklidir cnku
(96 puan) tarafından
Kucağıma alınca kayınvalidem kokuna alıştırma sonra ilerde seni rahat bırakmaz diyor
(426 puan) tarafından
Ne alaka allahm ya bu bebek annesinn kokusunu alamayacaksa neye bebek oluyr herseyi bilen kaynana yine sahnede sen al kucagina gerekirse kollarinda uyut yavrucak uyusun dinlensn bak ben kizimi kolalrmda uyutursm suan 9 aylik emerek uyur ama yinede bana alisma kokuma alisma durmu soz konusu degil
(96 puan) tarafından
Ben elimden geldiğince öyle yapıyorum zaten canım dinlemiyom onu kucağıma almak için 9 ay bekledim kokuma tabii ki alışacak
(426 puan) tarafından
O yuzden kim ne derse desin bosver sen bebeginle arandaki baga bak
-Reklam-
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Benim 58 gunluk dogdugndan beri gunduz uykusu bilmezdik meger yarim kundak istyomus cani bide bi kasik rezene banyodan hemen sonra bunlari yapiyorum 4 5 saat uyuyo sicak ama tulbentle yapiyorum eli oynamayinca uyanmuyo tavsiye ederim
(96 puan) tarafından
Bende kundak yapıyorum zaten peki rezene çayı şuan versem sıkıntı olur mu poşet rezene çayından 1  2 çay kaşığı , gazı vardır herhalde kendini sıkıyor
(2,289 puan) tarafından
Doktoruma soyledim surekli kendini sıkıyo akkasini yapamiyor rezene cayindan gunde 3 cay kasi verebilirsin dedi. Gercekten hem rahat gaz cikariyo hemde rezene rahatlatici ya uyutuyo ver canim bisey olmaz
(96 puan) tarafından
Hani daha 40 çıkmadı ya o yüzden birazcık tedirgin oldum kullanayım O zaman teşekkür ederim :))
(2,289 puan) tarafından
Bebek bakimi bolumune gir orda hep yaziyolar veriyoruz diye canim bende doktora sormadan kullanmiyim demistm benimkide 35 gunlk falandi verdigimde rica ederim :)
0 oy
(314 puan) tarafından
Vallaha canım delirme alışmaya bak çozum bulmaya çalış gazda uyutmaz cocugu çünkü çoğumuz aynı yollardan geçti tam 4 ay gece gündüz uyumadi kızım bı 15 gün uyudu düzeldi sandım sonrada diş serüvenimiz başladı şuan 16 aylık hala uyumaz yeni doğan bebeği gibi yarım satte bir ağlayarak kalkar alıştım artık çünkü insan kafaya takmakdan çok yıpranıyor daha çok küçük senin kokunu arıyordur meme istiyordur dünyaya alışma süreci var gazı vardır göbeği agiriyordur sürekli masaj yap gazını çıkar şuan alışmaya calisiyo yeni hayatina gecicek bugunler merak etme 
(96 puan) tarafından
Ay geçsin ya valla o ağlayınca üzülüyorum :(
(314 puan) tarafından
Biliyorum canım insan kendini çaresiz hissediyor ama bebeginin de tek bildiği şey ağlamak zamanla ikimizde birbirinize aliscaksiniz her ağlaması farklı şeyleri ifade ediyo insan yaşadıkça ogreniyo
(96 puan) tarafından
Ya lohusalık dönemini anlatsam belki bu kadar fazla üzülmem lohusalığın fazla etkisi var
(314 puan) tarafından
Evet canım lohusalık çok başka birşey bir hayırlısiyla atlatsan zaten o zamana kadarda bir şekilde alışmış oluyorsun yanında kimse yok mu canım annen felan
(96 puan) tarafından
Annem 1 hafta kadar kaldı canım yanımda şuan kayınvalidem var ama eşim şehir dışında bebeğim 2 3 aylık olursa bende eşimin yanına gidicem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 437 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
24 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 123Melo_ (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 460 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde evlatlarim_herseyim (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,692 soru

23,654,016 cevap

308,619 kullanıcı

...