0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

12+2 haftalık hamileyim özele gidiyorum kontrollerime pazartesi kontrole gidince doktorum artık ilişki olabilir dedi ama ben yine de çok korkuyorum bir şey olursa diye erken doğum veya düşük riskim yok gayet sağlıklı.

Eşim de dün yakınlaşmak istedi ben istemedim bir şey olur diye korktum o da kızdı tehlikeli olsa  doktor izin vermezdi dedi bende tartıştım korkuyorum dedim baya tartıştım kızdım. Ona da hak veriyorum 1 senedir evliyiz 3 buçuk  aydır ilişki olmuyor bu korkumu nasıl atabilirim.
Ne yapabilirim bugün gönlünü almak için 

6 Cevaplar

+3 oy
(3,550 puan) tarafından
Bu sürekli soru lan bir soru ve artık şunu anlayın lütfen. Düşük tehliken yoksa cinsel ilişkiye girmenin bir zararı yok. Bebek ile vajina arasında Cook uzun mesafe var.. Eskisi gibi olmasa da zorlamadan birlikte olabilirsiniz.. 32 haftalık gebeyim. En basından beri eski düzen devam ediyor. Ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.. Düşük tehliken varsa bile 20 haftadan itibaren agır olmamak kaydı ile cinsel ilişki olabilir. 
(968 puan) tarafından
Bende korkuyordum ama yasamalisin canim cnku ara verdikce senin icin zor olur ilerde zaten karnindan hareketin kisitlanip adama daha cok soyleneceksin onyuzden bari simdi ses etme
-Reklam-
0 oy
(123,034 puan) tarafından
Bugun hazirlan sen dr bisi olmaz demis bak bisi olmaz
0 oy
tarafından
Süslen puslen git yanina 
0 oy
(632 puan) tarafından
Ama seni anlamalı ol canim.ben 1 yıl ilişkide olmadım esimle sağ olsun hicbirsəy soylemedi.9 ay hamiləlik təhlükəli olduğu için ilişki olmadı.sonra doğum yapdim.dikislerim oldu.3 ay ilişki olmadı.ama gözünü sevdiyim bir kəs bile bana bisəy söyləmədi
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Bizim ilk 3 ay yasaktı daha sonra eşim göreve gitti hamileliğimin 7. Ayında geldi. Yani 7 ay hiç ilişki olmadı. Geldiği zaman olmuştu biraz stresli oluyor uzun zaman olmayınca birde bebek büyüyor ona bişey olur diye çekiniyoruz ama doktor bişey olmaz dediyse olmaz 
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Ya anlamıyorum gerçekten sizi bukadar abartmanzi 

O çocuk cinsel ilişki ile oldu ve sen öğrenene kadar da nasıl ilişkiye devam ettiysen sonrasında da devam edeceksin 

Adamı 9ay artı kirkin çıkana kadar yaklaştırmamak hangi mantık 

Sonra çocuktan sonra soğuduk ayrı yattı boşandık bilmem ne 

Valla bazı insanlar bazı şeyleri aşırı derecede abartıyoraunuz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 745 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 110 göst.
18 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poncikhanim (1,578 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 172 göst.
0 oy
20 cevap 592 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yasminsem (24 puan) tarafından soruldu

406,047 soru

12,172,441 cevap

36,640 kullanıcı

...