0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Kızlar bizim sokak merdivenli bir yokuş. Burdan bebek arabaları, pazar arabaları taşımak çok ama çok zor, bu mahallede engelli biri de yaşayabilirdi sonuçta tekerlekli sandalyeli bi insan plsa asla çıkamaz inemez, yan tarafta boş alan olmasına ragmen merdivenleri yaparken bir engelli yolu yapılmamış zamanında. Şimdi biz toplanıp talepte bulunucaz buraya bir engelli yolu yapılması için, bu tarz bi durum yaşayan var mı ne kadar sürede müdahale edildi? 

3 Cevaplar

0 oy
(135,753 puan) tarafından
Valla bilmiyom ama devlet isi hep uzun surer babannemin kapi onunden su patlamisti gecem sene betonu kirmislardi bu senr yaptilar sen dusun
(25,196 puan) tarafından
Belediye yapıyo sevdoş daha önce çöpler için talepte bulunduk hemen geldiler ama yol için bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pelediye ye yaz cnm ben az önce Pendik belediyesine yazdım .
(25,196 puan) tarafından
Evet belediyeye yazıyoruz canım Beyoğlu belediyesi
tarafından
Gerçi yazsak bile yapmiyolar ki
(25,196 puan) tarafından
Her belediye aynı değil valla kenarlara korkuluk istemişler hemen yapıldı, konteyner istedik hemen koyuldu. Belediyeye göre değişir
tarafından
Doğrudur cnm
0 oy
tarafından
Ben kapımızın önünde çok fazla kaza oluyor diye cimere yaza yaza 1 sene de göbek yaptırdım kapının önüne tek başıma ") isyan ede ede en sonunda proje müdürü gelip beni ziyaret etti merak etmeyin en yakın zamanda hallolucak diye ") mahallece örgütlenip aynı dilekçeyi cimer e yazarsanız çok daha erken hallolur bence ben etrafta ki bütün esnafla konuştum ama kimse bende gönderirim bu dilekçeyi dememişti 
(25,196 puan) tarafından
Biz anlaşıp hep beraber yazıyoruz canım inşallah erken hallolur
tarafından
Hallolur inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 271 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde TuruncuDaktilo (360 puan) tarafından soruldu

411,700 soru

12,393,917 cevap

44,024 kullanıcı

Kategoriler

...