0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (225 puan) tarafından
Akinti sanıp su azar azar gelirse kontrole daha 3 gun var anlayamazsam

5 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Insallah gelmez kendine boşuna stres yapma 
(225 puan) tarafından
Canim sali gunu ozeldeki dr suyun geliyor dedi ama zeynep kamile gittik ordan 2 dr muayene etti cubukla su alip baktilar amniyon sivisi degil dediler ama ben tereddutteyim kac gundur
(7,654 puan) tarafından
Stres yapmayin bebek hareketlerini mutlaka takip edin
(225 puan) tarafından
Bebek hareketlerinde bi sıkıntı yok 4 gundur canimm
(7,654 puan) tarafından
Yoksa sorun yok hissetmezseniz azalirsa acile gidin
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Eger öyle bi şüphen varsa mutlaka hemen doktora git canim benim ablaminda öyle oldu anlayamamış suyun geldiğini şans eseri hastaneye gitti hemen sezeryana aldılar yeğenim oksijensiz kalmıştı yani su bittikten sonra en fazla 12 saat anne karnında durabilirmis
(51,000 puan) tarafından
benim suyum patladi p gece ve ertesi gunduz tuttular iyiki kizima bisey olmadı
(225 puan) tarafından
Ilk dogumda suyum geldi o gun dogum yaptim ama bunda su geliyor gibi degil acaba akintidaki enfeksiyon turnusolun rengini değiştirir mi
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Su öyle azar azar gelmez ki bence bianda idrar gibi geliyo hissedersin 
(8,297 puan) tarafından
Yaa benim suyuma baktılar dün iyi dediler oyuzden şey yapmadım bende
(1,863 puan) tarafından
Herkesin bir değil kuzum içini ferah tut ☺️
(568 puan) tarafından
Canım bilinçli yonlendirelim bayanı su öyle azar azar gelir canım ter sanarsin idrar sanarsin umursamazsin birde bakmissin su bitmiş bende aynını yaşadım hatta 28 haftda yazdım kızlar suyum gelio dedim herkes su birden gelir dedi bir hafta sonra kahverengi ne döndü aynı gece kanama oldu ve doğum için yatirildim hemen ciğer igneleri yapıldı iki gece içinde sonra 30 . Haftaya girdiğim gün doğuma alındım yoğun bakım surecini anlatmayim bile kızım 1.345 grmdi günlerce yoğun bakım kuvezde kaldı 1700 Gr ile hastaneden ciktik o kadar zor zamandı anlatamam gitmedigim için essek gibi pişman oldum sen randevunh bekleme bacım eğer su ise eminsen acile git baktır içimizde can tasiyoruz Allah'ım herkesin evladını bağışlasın ama doğum yapıp eve bebeksiz gelmek cooook zor
(8,297 puan) tarafından
Banada herkes öyle dediği için bende öyle biliyordum yaşamayan bilemez öğrenmiş olduk dedim zaten sizden önce ki bayan gayet iyi açıkladı bunu :)
(568 puan) tarafından
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasin Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah  herkese
0 oy
(1,862 puan) tarafından
3gün bekleme sık sık kontrole git eğer suyun azalıyorsa bebeğin hareketleri takip et çok önemli o, az az bitebilir suyun canım 
0 oy
tarafından
Benim öyle azar azar gelmişti ilk gebeligim olduğu için de anlamamıştım bı anda gelir diye biliyodum hep çamaşırın gece boyu ıslak olunca şüphelendim  en son gittim meğer 5 cm acilmam varmış suyumda gelmiş mecbur doğurdum :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 248 göst.
29 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
20 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 338 göst.
16 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 875 göst.
14 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu

405,851 soru

12,163,664 cevap

36,614 kullanıcı

...