0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından

Delirmeye az kaldı kızlar. Bahsetmiştim eşimle durumdan. Eşim cezaevinde annemi ve ananemi aldım yanıma ananem alzeimer hastası ve evine gitmesi yasak çünkü orda daha çoğalıyor hastalığı anılarını vs hatırlayıp taktıkca kafaya. O yüzden yanıma aldım ben bakıorum. Bgn çamaşır makinam bozuldu. Yıkıyor ama 90 derecede bile su buz gibi. E 2,5 aylık bebişim var. Soğuk suda kıyafeti yıkanmaz bebişin. Leke çıkmaz bide. Napim die düşünürken teyzemler ananenin makinasını getir seninkini oraya götür dedi. Yeni almıştı ananemde. 2 haftalıktı hastalığı çıktı evinin kapattık kapısını öle duruo. Bende yinede bi danışıyım ananeme dedim. Güzelce anlattım anane buzdolabımda bozuk çamaşır makinem de dedim. Eğer he dersen senin makineyi getiriyim, ben buzdolabı alıyım çünkü ikisini aynı anda ödeyemem dedim. Demez olaydım. Mırın kırın etti. Kırılcak bişi yok belki ama kırıldım. Bi süreliğine alıcaktım. Dolabın taksidi bitince geri vericektim ki zaten evi dağıtılcak dr kesinlikle gitmesin evine demiş. Evinde bakılsa kimse istemio anamla benden başka. Asıl buna bozuldum zaten. Bakalım izin verceklermi dedi. Güya dayım ve teyzemler kızarmış. Dayım kredi çektirip ananemi ekmek parasız evde bıraktığında ben koştum. Teyzemler biz bakamayız dediklerinde size bakın diyen yok adım attırmam evinize ananemi diye ben sahip çıktım. Benm çok kıymeylim bende onun öleyim. Ama işte üzüldüm. Akşamdan beri boğazıma bişi oturdu resmen ağladım ağlıcam. Bu nalet aletlerde aynı anda nie bozuldu ki :((((

3 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
Kuzum zoruna gitmesin ama nankör anneannem mezara goturcek heralde iki demir yığınını
(197 puan) tarafından
Belkide farkında diil halen evine dönceğini zannedio ama açıklayamıorm ki kuzum. İstemio seni çocukların desek olmucak. Hep yutup oturuom.
(197 puan) tarafından
Kız aslında getirsem anlamaz bile ama bikere böle bi cevap aldım ya. Elimse yıkarım gene getirmem.
-Reklam-
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Kız zoruna gitmesin. Yaşlı kadın aklından neler geciyor varsan. Üzülme canım üzülme. Yaslı insanlar böyle oguldan kızdan korkar duruma geliyor. Allah razı olsun bakıyormuşsun. Rabbim cenneti ile mükafatlandırsın seni. Ummadık yerden. Nasip versin de ikisinde kendin alabilesin. Ananene kırılma üzülme canım. 
(197 puan) tarafından
Amin kuzumm
0 oy
tarafından
Canim anneannen normal degil ki neden üzülüyorsun bence sen getir makinayı kendi mskinasi oldugunu bile anlamaz 
(197 puan) tarafından
Aynen kuzum anlamaz getirsem yeni aldım desem ii yapmışsın der. Ama işte bikere öle dediya üstünede annem bana kızdı sana ne die. Dahada getirmem.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 456 göst.
0 oy
11 cevap 421 göst.
4 Ağustos 2022 Aile kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 905 göst.
4 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

381,422 soru

11,419,097 cevap

34,975 kullanıcı

...