0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Sabah oglum erken uyandı bende çok uykuluydum gecede uyutmadı düzgün... Baya baygın gibiydim işte. Neyse ablasını uyandırdım o bakar dıye kızım da 8 yaşında oynuyolardı bu sırada 5 yaşındaki kızım da uyanmış telefonumu almış kardeşinin resmini çekmiş arkasında da ben varken ama üstüm başım açık müsait degildim ve normalde kapalıyım tutmuş eşime yollamış oda aradı çocuk resim atmış dıkkat et herkese yollar durum yapar falan ayy Allah korusun Rabbım göstermesin bida bunlara telefon vermem 

20 Cevaplar

+1 oy
(7,155 puan) tarafından

Neyse ki yabancı birine atmamış gecmiş olsun :angel:

(1,297 puan) tarafından
Sorma ya ama iki gun önce de kendını çekip duruma koymuştu yappmadıgı şey degıl aslında :)
(7,155 puan) tarafından
Benim iki yasındaki oglum bile durum atıyor vatsaptan kız kac kere beni cekmiş kendini cekmiş atmıştı neyse ki vatsapımda erkek yok :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahaaha kız gene iyi eşine yollamış. Benim oğlan annemi arkadan çekip WhatsApp durumuna atmıştı :D
(1,297 puan) tarafından
:)) ya varya bigün rezil olacaz bu çocuklar yuzunden
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Çocuğun çektiği belli olur yaa bu kadar takılmamak lazım. 
(1,297 puan) tarafından
Belli zaten konu o degıl ki insanların benı o halde görmelerı ne kadar dogru
(13,313 puan) tarafından
Tesettürlü olmadığım için ne hissettiğini bilemem kuzum yanlış yorum yapmayayım
0 oy
(147 puan) tarafından
Dikkat et canım çocuktur bilmez ne yaptığını yada güzelce anlat başım açıkken kapı çalsa bile açmayın gibi vs vs
(1,297 puan) tarafından
Kız başım açık olsaydı bi derece resmen askılı şort yatıyordum hava da sıcak napım evde
(147 puan) tarafından
Aynen canım yani benimki örnek baştı genel olarak söylesen 8 yaşındaki kızın anlar onu demek istedim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
İyiki başkalarına atmamış canım. İstersen öyle uygulamalara şifre koyarsan daha iyi olur. 
(1,297 puan) tarafından
Evet ya haklısın bırakayım en iyisi şifre. Ya normalde çok sık kullandığım için ugraştırıyor şifre sevmiyordum ama artık gerekiyor
0 oy
tarafından

Allah'tan eşine yollamis diğer türlüsü çok utanç verici olurdu ya birde durumda paylaştığını düşünsene:D

(1,297 puan) tarafından
Aynen valla baya kötü olurdu eşim de kırardı telefonumu
tarafından
Şükür ucuz atlatmissin geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Bitane öğretmen arkadaşim var çocuk öğretmen gurubuna annesinin bebegi emzirirken çekip atmiş yani artık öyle bir resim varmiş bütün öğretmenler görmüş allahtan gögsü görünmüyor muş. Arkadaşin kızı da annesini bornozlu resmini paylaşmiş duruma 2 kişi görmüş diyor hemen aradi lar gerçekten Allah korusun hiç öyle resimler bırakamam galeride 
(1,297 puan) tarafından
Ayy onlar da baya kötü olmuş ya insan utanır bida o insanlarla yüz yüze gelmeye
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Aynı şey teyzemin başına grlmişti. Kapi giymişti teyzem evin içinde. Kızı da poposunu çekmş teyzemn atmş. Teyzem arıyor diyor ki telefonu kırsam silinir mi faceden. Artık gülmekten cevap vermemştm
(1,297 puan) tarafından
:) telefonu kırmamıştır inşallah
(1,150 puan) tarafından
Kır deseydim kırardı yemin ederm. Ama acıdım demedim mdkdksl
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ay aman canm dikkat et dediğin gibi başka birine atsa daha kötü olur fesat insan çok benim gibi bide whatsapp aero kullanıyorsa kime attiysan silsen bile ben gene görebiliyorum durum olsun msj olsun silseler bile görebiliyorum 
(1,297 puan) tarafından
Aaa oda mı varmış kız
(1,856 puan) tarafından
He vala canm var aman dikkat :)
0 oy
(5,679 puan) tarafından
Kıl payı kurtulmuşsun desene
(1,297 puan) tarafından
Evet çok şükür valla
(5,679 puan) tarafından
He valaha çok şükür
0 oy
(5,038 puan) tarafından
İstemsizce güldüm affet:)) Bence çocuklarını uyarabilirsin benim açık olduğum fotoğrafları başkasına yollamayın diye. Ama yine de telefona şifre felan koymakta fayda var tabi.
0 oy
(187 puan) tarafından
Kahkaha attım valla ilahi cocuklar ya neşe kaynağı geçmiş olsun kuzum dikkat et yengemin çocuğu öyle yengemi yüz üstü yatarken çekip Facebook'a atmıştı küçük yerde yaşıyoruz herkes arayıp ne oluyor demisti yengemle sütyen külot katı yani düşün :)))
(1,297 puan) tarafından
Aaaa o çok kötü olmuş Allah korusun
0 oy
tarafından
Benim oğlum da aynısını yaptı bi kere 
0 oy
tarafından
Maalesef ki evet Wplere şifre koymak lazım 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Teknolojinin zararları neyseki başkasına atmamış
(1,297 puan) tarafından
Şimdi ki çocukların bilmedikleri sey yok maşallah onların yanında nerdeyse kendımı cahil görüyorum akıl küpü hepsı
(25,196 puan) tarafından
Malesef bu çok üzücü ama.
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Bende ne güzel oluyorum acaba ne olmuş diye
0 oy
tarafından
Ay Allah korusun durum yapsaydı eyvah aman dikkat et şifre koy canım
0 oy
tarafından
Benimki 21 aylık normalde teli hiç vermem resimlere bakıyordu vhatspa durum yapmış ama Allahtan sadece kendini:) :) 
0 oy
(215 puan) tarafından
Dua et instagrama koymamis canim:) 
(1,297 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmıyorum Allahtan :))
0 oy
tarafından
Anam cimcimeye bak en azından yabancıya gitmemiş ama bir daha verme bence de alışmasın ya çok küçük daha 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 408 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 694 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
30 cevap 1,608 göst.
0 oy
17 cevap 448 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevvalice (1,442 puan) tarafından soruldu

409,487 soru

12,308,142 cevap

38,624 kullanıcı

Kategoriler

...