+1 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Bir onceki posta paylaşmıştım 4 Ağustos test yaptırdım negatif ciikmksri dün tekrardan test yaptırdım belirti olunca bu saat oldu hala çıkmadı eşimde vermişti dün test onunki gece çıktı negatif ben hala bekliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(5,023 puan) tarafından
Pozitif olsa ararlardi bence bu saate kadar.
(386 puan) tarafından
Eşimde diyor panik yapıyorsun hasta değilsin pozitif olsa atarlardı diyor ama o sonucunda görmek ısıtıyor.icjm rahat olsun diye bebeğim var korkuyorum yanına gittigimde
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Geç çıkarsa negatif demişti bana sağlık bakanlığından arayanlar, pozitif olsa hemen açıklanıyor dedi, benim pozitif çıkmıştı eşimin negatifti ertesi gün çıktı benim hemen o akşam çıktı
(386 puan) tarafından
İki gün peş peşe yaptırdım acaba oyuzdnemi sisteme düşmedi acaba dedim inslalah negatiftir
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kız bizimki de bi defa gece çıktı  bir defa da diğer gün akşama doğru. Eşim işi gereği üç günde bir test veriyor
(386 puan) tarafından
Bizede ilk defa oldu esiminki çıktı canım bakalım bnnde negatiftir insallah
(1,150 puan) tarafından
Eşime de bu dediklerim ilk defa oldu yani
0 oy
(686 puan) tarafından
Cnm negatif olunca bazen hiç haber bile vermiyorlar yada çok geç çıkıyor kesin negatifdir yinede için rahat olacaksa ara sağlık bakanlığını ordan iletişime geçip söylüyorlar biz öyle arıyorduk ama numarayı hatırlamıyorum valla
(386 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim canim benim hemen aricam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Asel_1211 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,410 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...