0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 2 aylık.sabah 7 den beri hiç uyumadı toplasanız yarım saat belki.

Acı çeker gibi ağlıyor.sonra gaz çıkarıyor totosundan.simdiye kadar gaz sorunumuz olmadı.mama aynı süt te vermiyorum.degisik bişey yok yani.normalde mama dan hemen sonra gazını çıkarıyorum ağızdan.totodan da günde 3 4 sefer yapardı.ama bugün belki 15 20 sefer yaptı.

Acaba ondan mı ağlıyor bilemedim ki acı cekee gibi ağlıyor yani.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim gaz cikartsa bile gazi vardir gaz ilaci kullaniyo musun
tarafından
Evet bacım biogia var.ılık düşünü da aldırdım az onceler ama acıklı ağlıyor.15 20 defa gaz çıkardı belki ya normalde bu kadar çıkarmaz idi
tarafından
Canim biogia bagirsak duzenliyici sadece gaz ilaci degil sana tavsiyem nurse huyvers colex kullan bizim gazimiza cok iyi geldi
tarafından
Öyle mi ben o gaza da yarıyor sanırdım.ben de şaşırdım maşallah hiç sorun yoktu bu zamana kadar usuttum yavrucagi heralde.eczaneye desem direk verir değil mi
tarafından
Evet evet canim direk veriyolar bide usutmedende olur dikkat et sicak ama genede kucuk dahq
tarafından
Tamam bacım çok sagol
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Usuttuyse de gazı cogalie 
tarafından
Yani herşey aynı aslında ama belki üşümüş olabilir de evet
0 oy
(644 puan) tarafından
Kabizmi.acaba ondam aci cekiyirdir
tarafından
Yok kakasını yaptı normaldi de.agliyor çok ardına gaz çıkarıyor.sabahtan beri kucagimdan indiremiyorum uyuyor 10 dakika sonra uyanıyor agliyarak.gazla ilgili diye düşünüyorum ama neden bilmiyorum bu kadar gaz.doktora gitsek dinlemeyecekler kan Man bakacaklar delik deşik edecekler ya
0 oy
(11,932 puan) tarafından
Ayakları üsümüştür canım sıcak ama daha cok ufak o
tarafından
Tamam bacım ya kundaga da sariyorum ama tabi bezini falan değiştirirken açıyorum pek te sevmiyor da kundağı ama çok sıçrıyor uyumuyor diye.evde de klima var mecbur burası çok sıcak hem de ameliyat oldu 24 derece olması gerek diye klima açık
(11,932 puan) tarafından
Hepimizin ki oluyor takma kafana. Ov karnını gecer

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 316 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 984 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 374 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✨ ⭐ Mudebaar ⭐ ✨ (121 puan) tarafından soruldu

409,534 soru

12,309,876 cevap

38,668 kullanıcı

Kategoriler

...