0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından
17 aylık kızıma babası telden video falan açınca alıştı tv açardık ama fazla izlemesine izin vermezdim eltimin kızının elinden telefonu düşmez 2 yaşında şimdi kızımdan bu huyu nasıl vazgeçirebilirim babayı görünce sar sar aç diyo

6 Cevaplar

0 oy
(12,706 puan) tarafından
Bizimki de hasta oldu yemek yesin diye verdim eline Bi kaç gün oda alıştı telefonu getirip karpuz adam diyor vermemeye çalışıyorum oyuncaklarla oynuyoruz Bi nebze unuttun diyebilirim 
(1,120 puan) tarafından
Gündüz unutsa da akşam baba geliyor aklına düşüyor napcam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
En çok korktuğum şey inşallah oğlum alışmaz çok dikkat ediyorum ama babası baktırıyor başka türlü durmuyor ben bakamıyorum çocuğa diyor 
(1,120 puan) tarafından
Bende korkardım başıma geldi ki herşeye dikkat etmeye çalışıyorum
(4,697 puan) tarafından
Oyuncak al canım mutfak gereçleri gibi olanlardan otur oyna 1 hafta kadar saklayın telefonları kızın görmesin
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Telefonu istediği vakit telefonunu kapat kökten öyle ver de bak bozuk sonra hevesi kadar bırak ir 
(1,120 puan) tarafından
Kanmıyor ki kendini yerden yere atıyor eltimlerle yakınız napsan onlardan görüyor
0 oy
tarafından
Ahaha benim 18 aylık oğlum da abileri video izlerken onlara sa sa aç diyo ama bizimki sadece diyo açıyoruz şarkının yarısında birakiyo izlemez pek
(1,120 puan) tarafından
Bizimde hastalık vs girdi babayla alıştı
0 oy
tarafından
Bir kaç gün sabret aplasada açma sonra unutur 
(1,120 puan) tarafından
İnşallah canımm
0 oy
(334 puan) tarafından
Benimde öyleydi canım önceden umursamazdi çünkü telefondan şarkı açıldığını bilmiyordu. Dedesi öğretti artık biliyor. Biz eşimle yasak koyduk telefonda bir tek eşimle konuşuyorum arayan olursa açmıyorum bekliyorum kızım uyuyunca arayan kişileri arıyorum. TV kapalı oluyor birlikte yemek yedigimiz zaman ve telefon onun göremeyeceği yükseklikte oluyor, böyle yaparak ilgisini azalttım
(1,120 puan) tarafından
Bende öyle yapayım canım yataktan kalkıp tv başına gittik
(334 puan) tarafından
Dene canım emin ol işe yarıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 112 göst.
0 oy
12 cevap 386 göst.
5 Ekim 2023 Aile kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 403 göst.