Ramazanda gorumcemle birlikte 1 ay bende kaldılar. Yanıma şişeyle su koyuyordu çok su iciyordum ve o siseyi hiç boş görmedim ne zaman bitirsem anında doldururdu ve her sabah kalktigimda baş ucuma helva koyardı dilimleyip sütüm artsin diye. Kahvaltimi hazırlayıp mutfağa çağırirdi masayı toplamama bile izin vermezdi. Akşam odama yemeğimi getirirdi Ben hastaneye çocuğu götürünce hemen yattığım odayı havalandırir yatağı düzeltir çöpleri atardı. Sütüm çok akardı bez koyardim o bezleri yıkayıp kurutup utuleyip katlar yanıma koyardi 2 günde bi Evi supururler banyoyu tuvaleti gün aşırı temizlerlerdi. Gorumcem her akşam meyve dilimleyip rezene çayı yapıp yanıma getirirdi. bunlara rağmen bunaldiysan yalnız kalmak istersen ne zaman gitmemizi istiyorsan soyle gidelim derdi. Ramazan bitince gidebilirsnz anne dedim. Ramazan bitti çocuğumla tek başıma kaldım hc bsey yapamadim her akşam yemek yolladı. 1 buçuk yaşında çocuğum hala 3 günde bir yemeğe çağırır ve mutfağı toplamama izin vermez sen cocugunla ilgilen der.daha sayamadığım o kadar çok şey var ki. İkisini de çok seviyorum