0 oy
1,514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Bugun kuzenimin kaynı dügünü vardı bizde davet ettiler Ben 36 haftalık hamileyim hiç elbise alamadım maddi sıkıntı yüzünden hiç hamilelik giyemedim komşum benden kilolu o sagolsun bana elbisesini verdi biraz kısa geldi ama oldu üstüme pudra bir elbise eşim yakıştırmadı bana mecbur giydim pembe tonlarında makyaj yapttım dügüne gittik kuzenimi öptüm şalı ruj oldu sildim özür dilerim dedim eşim onun ve eşi de vardı Hiç olmamış makyajın hiç yakışmamış keşke hiç yüzüne sürmeseydin dogal bile bundan güzel bak kuzenının yüzü makyajı ne kadar güzel dedi ben gözlerine dik dik baktım susmadı yalanmı olmamış dedi kuzenim enişte o kadar da degil dedi kalbim çok kırıldı onlar halaya girdi ben tek başıma kaldım eşim e dedim biz tek iken diyebilirsin neden bunu yaptın bana dedim bagırıp bana aynaya da mı bakmadın hiç güzel olmamışsın dedi kalktı gitti tlfnum evde kalmış tanıdığım tek insan eniştem kuzenim kalakaldım öyle belki bir saat gibi kuzenim sordu enişte Nerde diye kasten dedim lavaboya gitti bekle bekle yok kocası gitti bakmaya takı töreni bitti kapıdan içeri girdi birsey olmamış gibi eve geldik youtu.be açmış komik videolar gülüyor ama benim içim Ahmet Kaya nın tam dediği gibi Gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor....

En çok üzüldüğüm şey kuzenime bak kız kocam damattan bile yakışıklı dedim o beni gömdü ama dansa kalkalım dedim o karnınla mı dedi oturdum hep tek başıma kuzenim arada geldi gitti ilk defa eşim beni begenmedigini bu kadar belli etti  

30 Cevaplar

0 oy
(1,022 puan) tarafından
Üzüldüm canm eşin cok ayıp etmiş sıkma sen canını hamilelikte her hale burunebiliriz bu elimizde olan bişe degil anlayis gostermesi gerekirdi ayrica cirkin de olsan kiyafetin kötü de olsa söylemleri yanlis cok biliyorsa en iyisini alsin giydirsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öküz oğlu öküz ya. Yani bir de hamile kadina yapilir mi basinin ustunde tasiman lazim. 
0 oy
tarafından
Dengesiz herif böylelerini insan içine çıkarmak hata
0 oy
(168 puan) tarafından
Çok sinirlendim ya kadın hamile zaten duygusal bide yok makyaj olmamış senin için kendine kıyafet almıyor bukadar düşünceli sen git yok bu makyaj olmamış alahim Sabire... Bacım üzme kendini sende onu bir ilki gün surundur yanina yaklastirma kadınlığını kılan vala hak ediyo
0 oy
(308 puan) tarafından
Vallahi böyle olaydan sonra bir alış veriş yapardım oha dedirtirdim madem öyle işte böyle koca bey beğenmediğin kadına dön bak derim :D 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Niye kendisi Brad Pitt mıymış kendini beğenmiş yobazmis tam kocan 
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Acıma, acınacak hale gelirsin diye diyen boşuna dememiş..
0 oy
tarafından
Senin kocan sadece ERKEK  keşke ADAM olsaydı o zaman dış güzelliğin hiç birşeye yaramadığını geçici olduğunu gönül güzelliğinin ise Bakii olduğunu anladırdi 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Kuzenini görüp mü öyle dedi yoksa evde de olmamış diyor muydu bide ķuzenininki ne güzel olmuş falan bi insan der mı ya ben bile sınır oldum ne demek öyle konuşuyor rahat

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 691 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,507 soru

12,419,322 cevap

45,150 kullanıcı

Kategoriler

...