+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
8 senedir tanıyorum 17 yaşımda evlendim 6 sene oluyor evleneli ama artık hiçbir şeyimiz aynı gitmiyor hareketlerimiz düşüncelerimiz hayata bakış açımız falan sürekli kavga ediyoruz o benden ben ondan bıktım ve bu duruma o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam oysa ne kadar çok şey atlattık

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tam birbirinizi tanıyıp yeni evlenceginiz yaştasınız. Erken evlendiğin için bazı şeyleri tüketmiş olabilirsiniz. Daha çok gençsin. Ortada büyük sorun yokken sabret. Zaman geçtikçe yaş ilerledikçe herşey yerine oturuyor. 
tarafından
Zaten başka bir şey gelmez elimden eşim asla boşanmaz yıkar döker her yeri
tarafından
Kiz onceden guzin abla falan vardi yazardin derdini cevap verirdi ayni onun yorumlari gibi yazmissin :DDd
tarafından
Ay dert dinleye dinleye Güzin Abla oldum gari :D
-Reklam-
+1 oy
(1,020 puan) tarafından
Kim ruj ikizi ki evlilik orta yolu bulma sanatıdır canım 
0 oy
(937 puan) tarafından
6 sene iyi geçmiş o zaman bebek var mı 
tarafından
2 tane çocuğumuz var
(937 puan) tarafından
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz canım
tarafından
Eşim asla boşanmaz o bir kesinlik
(937 puan) tarafından
O benden ben ondan bıktık deyince .. inşallah ortak bir yol bulursunuz birşeyler rayına girer.aman ya evlenirsin bı dert bosanirsin bı dert evlenip anlasamazsin bı dert hayat ne zor ya
0 oy
(14,695 puan) tarafından
Çok yakisiyorsunuz halbuki :( 
tarafından
Keşke onunla bitse her şey
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Valla cnm bende esimden cok farkliyim ama napayim yapcak bisey yok bi kitapta okumustum ayrilmayin ayrışın diye...

Ben bunu kitabi okumadan yapmaya başlamıştım psikolojik olarak insana cok iyi geliyor esin var ama o yok gibi hayatını sürdürüyorsn mesela nasıl anlatsam ondan farklı kendine hayat kurmak gibi :)
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ruh ikizi olmanıza GEREK yok ki 17 yıl bir fil 

Fikir ayrılığı yaşadık 

Ama bu bereber yaşamaya çokta engel değil diye düşünüyorum 

Saygı duymayı biliyorsa keza sende sorun Yok bence 
0 oy
tarafından
Canım bazen tartismalar oluyor esinle hic anlaşamiyorsun sanırsın ama bu bir donemdir sadece. Alttan al tartismaya girme düzelecek. Ara ara tartisma oluyir diyede boşanma lafını kullanma. Her evlilikte zaman zaman tatsizliklar oluyor 
0 oy
tarafından
Senin koca balıklarına aşık kardeş
0 oy
tarafından
Erken evlilikl3rin cogunda bu durumla karşılıyorum nedense bosanmak yerine bi aile psikiyatristine gidebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
1 Şubat 2024 Aile kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
1 Şubat 2024 Aile kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 613 göst.