0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Diyetteyiz kızlar intermittent fasting yapiyoruz güne öğle yemeği ile başlayacağız. Ne yapayım siz diyetteyken neler yapiyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Tavuklu salata yada ton balıklı güzel oluyor yanına da ayran 
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Çorba ve salata olabilir

Izgara köfte yada fırında tavuk vs olabilir 

Ton Balıklı salata yada tavuklu salata olur
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim çorba ve salata daha mantıklı geldi en azından akşama etli yada tavuklu proteinli bı yemek yaparim
(1,737 puan) tarafından
Canm genelde oglen et yemege calis aksam sebze cunku aksam metabolizma hizi dusuyor eti sindirmek zor oluyor  kabizlik yapabilyor
tarafından
Bunu bilmiyordum canım. Bende akşam et yersek daha tok tutar diye düşünmüştüm. Öğlen çorba salata akşama ise sebze yapayım o halde teşekkür ederim
0 oy
(45,018 puan) tarafından
En güzeli çorba salata.  
tarafından
Bende öyle yapacağım teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Protein sebze ve az da olsa bir karbonhidrat olsun tabakta çok seçenek var canım zevkinize göre bulursun illa
tarafından
Öğlen çorba salata akşam sebze ağırlıklı olarak düşündüm bende teşekkür ederim ❤️
tarafından
Protein ekle her gün mutlaka toK tutar  :)
0 oy
(44 puan) tarafından
Firinda kabak havuc
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ Bol yağda kizarmayan kabaği neyleyim :D diyetin gözü kör olsun :))
0 oy
(5 puan) tarafından

Bnde diyetteyim :((( ama bir türlü alisamadim 

Öğlen genelde çorba ton balıklı salata bol yeşillik bol domates salatalık yoğurt tavuk haşlaması    vs iyi gidiyor ama kahvaltı yaptımsa öğlen meyve yiyorum .. 
(5 puan) tarafından
Koftede doyurucu ve iyi oluyor
tarafından
Tavuklu salatalar
Nohut salatası
Yeşil mercimek salatası
Bamya
Kabak yemeği
Yeşil mercimekli patates yemeği
Sebzeli bulgur pilavı,salata ve çorba
Ekmeksiz olacak şekilde Menemen
Yeşil mercimekli nohutlu salata
Et haşlama
Akdeniz salatası
Izgara köfte
Izgara tavuk
Fırında patates mücveri
Diyet mercimek mantısı
Tavuk baget
Mantar
Ayran aşı çorbası
Sebze çorbası
Mercimek çorbası
Tarhana çorbası
Kabak çorbası

Ben kendim için böyle bi liste yaptım ne yapacağım derdi olmasın diye. Benim hedefim 4 kilo vermek o yüzden paketli gıdalar, tatlı,hamur işi gibi şeylerden uzak durup spor yapacağım çok sıkı bir diyet olmayacak ama sezaryen göbeğini eritmem lazım
(5 puan) tarafından
Bu listeyi bnde not etsem iyi olur :))) iyi yapmışsın bn diyete yeni başladım sayilir ömrümde ilk defa yapacam .. bekarken görmediğim kiloyu gördüm Bnim hedef te 8 kilo ..bakalım umarim olur paketli gıdalar hamur işi vs bnde yemiyorum . Bol domates salatalık yiyorum . Akşamları mesela sebze yemeği yapıyorum ekmek yemiyorum kaç gündür bi bugün kepek ekmeği yedim sadece o kadar .
tarafından
Başarılı oluruz inşallah. ❤️ Bende doğumdan sonra bebiş durmadigi için genelde atıştırmalıklar yiyordum acıkınca. Kendiliğinden 17 kilom gitti ama göbek ve basen kaldı ideal kilom 62 inşallah 66 dan düşerim
(5 puan) tarafından
Umarım ya bn hamile değilim ilk bebeğimn karnımda kalbi durdu . Sonra biraz toparlanma aşamasına girdim biraz zayıflasam iyi olur dedim bnde 65 ten 58 e düşmek istiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
11 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
11 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 217 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Semos (399 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 556 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mutluu annee (583 puan) tarafından soruldu

412,746 soru

12,427,030 cevap

45,533 kullanıcı

Kategoriler

...