0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

image

Kızlar ben evlendiğim zaman bi hata yapmışım daha doğrusu bilmiyordum.Cam ocak fırın aldım ev sahibi de mermeri kestirmedi biz de böyle yaptırdık.Ama çok çirkin duruyor utanıyorum artık.Bundan sonra da kiracıyız evlerin geneli böyle sanırım.Napayım sizce bilmiyorum.Keşke set üstü alsaymışım.Bunları satıp set üstü mü alsak diyorum eşimi çok zor ikna ederim ve fırınım çok iyi pişiriyor.Bilmiyorum napayım sizce

5 Cevaplar

0 oy
(15,420 puan) tarafından
Set üstu icin yeriniz var mi canim. Bence fazla bisey tutmaz tezgahi kestirin ve kiradan düşun. Tam boy alacaksan bile bunu satma başka yere kiraya cikarsan lazim olur. Şimdi yeni evler hep ankastre oluyor. 
(102 puan) tarafından
Asla kestirmiyor ev sahibi.İnsallah bi dahakine ankastreli bi ev olur :( çok çirkin mi duruyor böyle
(15,420 puan) tarafından
Iyide canim davlumabizin altinda firin yeri yoksa ve siz diger firindan alip baska yerde kullansaniz evi daha kötu olacak. Sen kullanirken zorlanmiyorsan kötu durmuyor bence
(102 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum çekmece yaptırayım en iyisi.esim her seye gerek yok diyor ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fırının altına bir çekmece yaptırın. Fırın yukarı kalksın. 
(102 puan) tarafından
Dolap rengi tutturabilir miyiz acaba
0 oy
(588 puan) tarafından
Fırının alt tarafına çekmece yaparsanız çok güzel durur. Zaten genelde öyle oluyor
(102 puan) tarafından
dolap rengi tutar mı acaba canım
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Fırının altına beyaz çekmece yaptırın yukarı katsın beyaz kötü durmaz bence fırın ile
(102 puan) tarafından
Ocağımın altındaki şey kötü duruyor mu sizce
(3,458 puan) tarafından
Durmuyor yani canım oraya da kapak yaptırabilirsin eğer çok rahatsız oluyorsa ama senin yerinde olsam öyle bir ev sahibinin evine masraf yapmam yani sen bilirsin yinede
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Oraya göre çekmece yaptırabilirsiniz
(102 puan) tarafından
Öyle yapıcam sanırım fiyatı ben kadar tutar acaba
(2,826 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım ama pek birşey tutmaz bence bende böyle yaptırmıştım almayınca kapattirdim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 152 göst.
14 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Evli .cocuklu3 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 392 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 67 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Supermom28 (3 puan) tarafından soruldu

406,006 soru

12,170,610 cevap

36,636 kullanıcı