0 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından
Kızlar 7.inci yılımıza gircez eşimle, hep o hediye aldı bende alsam mı bu sene acaba alan varmı. Ne alabilirim kıyafet olmaz değişik bişey olsun istiyorum 

18 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Alıyorum neden sadece erkek alsın ne alaka
(137 puan) tarafından
Anladım cnm sağol. Cvbın için
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ben gümüş saat deri cüzdan falan almıştım bi kaç kere dekiyafet aldım parfüm falan aldım erkeklere göre pek çok bi seçenek yokki :)) kadınlar daha kokoş:)
(137 puan) tarafından
Sağol cnm yorumun için
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Hayır karşılıklı alınmalı ya da alınmamalı bence :)
(137 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Nie tek erkek alsın kadında alabilir sonuçta birlikte evlenilouor.ama bizim öyle bı adetimiz daha hiç olmadi
0 oy
(135,552 puan) tarafından
Valla ben aliyom ama az yaa esiminki kadar pahali bisi alamiyom
0 oy
tarafından
Bende aliyirm canm hic atlamam valla
0 oy
tarafından
ikimizin olduğuna göre tek taraflı olmamalı bence ben alacağım.mesela.
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Karşılıklı olması lazım her şeyi de erkekten beklememek lazım 
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Evlilik iki taraflı olduğu için sadece erkekler almamalı. Bizler nasıl hediye aldığımızda mutlu oluyorsak eşlerimiz de insan onlar da mutlu olur. 
0 oy
(294 puan) tarafından
Ben de aliyorum cnm niye kocaninmi evlilik yildonumu sadece
0 oy
(1,022 puan) tarafından

Al bence erkekler daha mutlu oluyor sanki benim esim oyun sevdigi icin oyuncu mause falan alinca mutlu oluyo:D

0 oy
(13,385 puan) tarafından
Yooo karşılıklıdır incelik dediğin canım
0 oy
tarafından
Ben alıyorum neden tek erkek alsın canım
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Sonuçta  evlilik  yıl  dönümü  ikinizin  yılı  tabikide  alman  lazım  
0 oy
(66 puan) tarafından
Hep aldım, hatta onun bana aldığından daha fazla almış olabilirim. Hediye almayı, hazırlamayı, en beklenmedik zamanda komik bir şekilde vermeyi çok seviyorum. Hediyeyi değil de hediyeyi verene kalan olan şaşırma sürecini bile ayrı seviyorum. Bilmiyorum, sevdiğim birine onun "şunu istiyorum, şuna ihtiyacım var" demesini beklemeden bir şey almak beni mutlu hissettiriyor. "Sana bunu aldım çünkü ihtiyacın vardı/istiyordun. Bunu dedin ve ben seni dinledim unutmadım ve aldım çünküseni seviyorum/ ya da demedin ama ben seni senden daha iyi tanıyorum çünkü seni seviyorum." Demişim gibi hissediyorum. Eşim de bunu anlayabilecek kapasitede biri olduğundan ne mutlu bize oluyor :)
0 oy
tarafından
İhtiyacı olan birşey al
0 oy
tarafından
Sadece erkeğin almasını beklemek açgözlük bence bu evlilik de her iki tarafta emek veriyor sonuçta parfüm seti resimli çerçeve traş takımı herşey alınabilir 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Futbolu seviyor mu.? Ben geçen yıl eşime LED gece lambası aldım Cok güzel kartal var. Eşim bjk li oldguu için. Altında da eşimin ismi yazıyor ve kumandalı. Çok beğendi. Erken geldi  kargo geldiğinde de evdeydi verdim hemen sonra da tembihledim ben buna çok para verdim sen bana hediye alma istemiyorum diye. ❤️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 236 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.
0 oy
18 cevap 472 göst.
27 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,680 cevap