0 oy
550 göst.
Aile kategorisinde tarafından

2 saatte bir uyandırıp yediyorum   ama herkes acıkınca kendi uyanır diyor  ne kadar doğru bilmiyorum    fikir almak istedim  14 günlük oğlum sadece mama alıyor şimdiden teşekkür ederim 

33 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Kız yok uyandır kızımın 40 ı cıkana kadar uyandırdım hala sarılık riski var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha çok küçük mutlaka uyandır 2 saati geçme büş

Sarılık varsa hele asla geçirme

Beslenme ile aticak çünkü 
0 oy
tarafından
İki saat bile fazla canım şu an için bı. Bı buçuk saat arası emzir zaten ilk ay asisinda ebe seni yönlendirir ben iki aydan sonra kendi uyandikca emziriyorudum
tarafından
Bu arada kusurura bakma lütfen emzir dedim ama durumunu yorumları okuyunca ogrendim
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Valla canım benim de kızım 27 günlük acıkınca genel olarak kendi uyaniyo ama ben her ihtimale karşı telefonum da iki saat aralıklarla alarmlarim var eğer alarmdan önce uyanırsa alarmı kapatıyorum bir dahaki alarm vaktini bekliyorum sadece süt içinde değil açıkçası iki saatte bir kontrol etmek iyi geliyor bana 
0 oy
tarafından
En az 1 aya kadar en fazla 2 saatte bir uyandır muhakkak 
0 oy
(712 puan) tarafından
Daha kucuk sarılık gecırebilri  benim kırkım  1 ay asısına kzıızımı göturdum ebe o zamn uyandırma dedı ama senın daha kucuk sarılık gecırebilr emzır cnm
0 oy
(50,868 puan) tarafından
herkese bakma sen uyandir emzir sarılık olur
(50,868 puan) tarafından
kış Büşra ben sordum bir kisiye soramam ben dedi
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Canm 40 ı çıkana kadar uyandır kırkı çıktıktan sonra satılık vs kğ durumj 5 üstü ise uyandırma kendi uyanıyor ama her bebek te farklı olabiliyor benim kızımı 40 ondan sonra braktım kendi uyandı hep
0 oy
(23 puan) tarafından
Çok küçük daha biz 4.5 ayligiz ama hala gece kalkar mama veririm. Uyandirmadan yer. 9 da yatıyor ssbh 7 kalkar. Kaç saat ne yapacak çocuk 2 öğün yediriyorm. Ben bırakamam. Hatta en son 4 de veririm. O saattre şekeri düşüyor, titreye titreye yer. Muhakkak ver aç kalmasın minicik
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Büşracim herkes bisey der zaten ama 40 cikana kadar ben hep uyandirdim malum sarılık olur vs
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken uyumaya bıraktım o ay sadece 500 gram almıştı.. beslemek lazım 
0 oy
tarafından
Sakin dinleme eşimin arkadasinin karisinada bırak uyusun acikinca kalkar dediler coocuk hastanelik oldu 
0 oy
(106 puan) tarafından
Hayır çok kucuk tabii ki uyandır. Benim oğlumda uyanmazdi iki saate bir kalkıp doyurur geri yatardi. Mama verdim aynı. Ama aç kalırsa şekeri düşer zaten o da uyku hali yapar hiç uyanmak istemez siz kalkıp doyurun karnını bebişin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasıl etsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 153 göst.
2 Şubat 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,044 göst.
5 Ağustos 2020 Aile kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
87 cevap 954 göst.
0 oy
28 cevap 285 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (930 puan) tarafından soruldu