Kızlar içimi dökmek için yazıyorum bugün annemlere gittim kız kardeşimde oradaydı 2 yaşında oğlu var ve 3 gündür hasta yazık çocuk merak ettim nasıl diye gittim ve bir baktım abimin karısıda annemlerde onunda 2 çocuğu var ve benimde var 1 çocuk 1 yaşında neyse otururken yengem bana sürekli senin oğlanda çok zayıf ay çok küçük filan dedi moralimi bozmak için bende amacını bildiğimden hıı dedim geçtim neyse bi ara benim oğlum bağırarak ağladı yengemde bana ayy sen bu çocuğa ağlamayı öğretmedinmi çok garip ağlıyo bu diyip dalga geçti tam o sırada 2 buçuk yaşındaki kızı bişeye kızdı ve kendini hızla yere attı sinirden bende yenge sende öğretmemişsin bak bu nasıl ağlamak burnunu kırcak çok garip attı kendini yere dedim kız akrdeşim niye öyle attı kendini filan dedi annemde çocuklar kızınca kendini yere atar dedi kız kardeşim normal bişi yani demi diye sordu gayet iyi niyetli neyse aradan saatler geçti yengemle kahve içip sohbet ettik iyiyiz filan eve gittikten sonra yengem önce kardeşime mesaj atmıs sen benim çocuğuma normal değil dedin bida deme yoksa kalbini kırarım filan diye kardeşimde yenge sen yanlış anladın ben öyle demedim demiş neyse sonra abim kardeşimi aramış sen benim çocuğuma engelli özürlü demişsin bida benim çocukları görme filan demiş iyice kardeşime düsman oldular durduk yere annem babam ve ben yengeme şuan çok kızgınız büyük ihtimalle yarın babam abimle kavga etcek kardeşime dediği laf yüzünden hep böyle olay çıkartıp abimle aramızı bozuyor daha öncede iş yerinden istifa edip eve gitti yengem ve benim yüzümden kovulduğunu söyleyip abimle beni kavga ettirdi yine iftira atıyor bize
bunu yengem paylaşmış
buda kardeşime attığı mesaj kusura bakmayın sinirliyim içimi dökmek için yazdım kardeşimi ağlarken görmek beni çok üzüyor
Ne yılanmış yaaa kendi laf atmış sonra rabbim aynısını ona yaşatmış ama ders çıkaracağına daha da arsızlaşmış
Namus olarak değilde ortalık karıştıran olarak yengenin karakterine orspuu demek istiyorum
1,493,160 soru
24,397,186 cevap
349,816 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın