0 oy
740 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Bayanlar siz daha tecrubelisiniz bu konuda ben çünkü bilmiyorum beta HCG yi benim oğlum şuan 5 aylık ben spiral takmaya gittim kan tahlili istediler benden spiral uygun mu diye sonra tahliller çıktı tahlil sonucum 00,05 çıktı takamayiz dediler bir ay beklemelisin dediler hamile olabilirsin de olmayabilirsin dediler neden dedim çünkü varla yok arası biraz bekle dediler bende doğumdan sonra hic adet görmediğim için ayıptır söylemesi korunmadim acaba bir ay sonra yine gitsem hamile cikarmiyim uyku uyuyamiyorum yaa off lütfen akil verin.

27 Cevaplar

+13 oy
tarafından
Korunmuyorken hamile kalacağını biliyorsundur dimi sonuçta bebekleri leylekler getirmiyor 
(14,155 puan) tarafından
+++ :Dd
(39 puan) tarafından
Ic sesım :)))
(13,307 puan) tarafından
Doğru söze ne hacet
(2,290 puan) tarafından
Hesap silinmis :/
(389 puan) tarafından
Nerenle okuyorsan artik :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Peki korunmadiysan seni ne korudu :)
tarafından
Rabbul alemin djjxjxjxj
tarafından
Ne oldu babanneme mi takıldın :D
tarafından
Bana mı diyon ;)
tarafından
He kız besmele çektin ya :D
tarafından
Heee yok ya sen dedin ya  korunmadiysan seni ne korudu diye bende rabbul alemin dedim dnxnnxnx
0 oy
tarafından

Canım sen içine girip girmediğini bilmiyor misin 

(389 puan) tarafından
Kız zaten esimle bilerek korunmadik annem onlar dedi doğumdan sonra hic adet gormmemissen hamile kalmazsin dediler
(785 puan) tarafından
Tam aksine hamile kalırsın benim arkadaşımın eltisi doğumdan sonra 1 sene boyunca adet görmediği için doktora gitti 6 aylık hamile çıktı kilolu olduğu için bebeğin hareketlerini hissetmemis oda sen gibi nasıl olsa adet olmadım diye korunmuyormus tu
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Yürek mı yedin :D hem bebek istemeyip hem korunmamissin 
(389 puan) tarafından
Kız annem onlar dedi adet gormuyosan hamile kalmazsin dediler
(14,155 puan) tarafından
Sende inandın mı yani buna
(389 puan) tarafından
İster istemez evet
(14,155 puan) tarafından
İlk doğumdan sonra ikinci bebek daha kolay oluyor diyorlar daha çok dikkat etmen gerekiyordu
0 oy
(12,873 puan) tarafından
Korunmazsan tabiki kalırsın ama betada gebelik yok 
(389 puan) tarafından
Biraz bekle dediler
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Madem istemiyordun neden korunmadın ki? 
(389 puan) tarafından
Kız annem onlar dedi adet gormuyorsan hamile kalazsin dediler esime söyledim oda korunmadi
(2,747 puan) tarafından
Adet görmeden de hamile kalabilirsin canım. Etraftan duyduklarınla hareket etme netten araştır ya da burdan sor bilmediğin birşey olunca. Şuan beklemekten başka yapabileceğin birşey yok.
(389 puan) tarafından
Çok kotu oldum ya esimde seviniyor sanki o bakacak
(1,772 puan) tarafından
Obiranne nerelisin canım merak ettim de
(389 puan) tarafından
Bursali
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Adet gôrmemeniz hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Arkadaşım bu şekilde bebeği 6 aylıkken ikinci çocuğuna hamile kaldı. Değer çok düşük ama bekleyin doktor öyle dediyse
(389 puan) tarafından
Bilmiyorum yaaa
(2,492 puan) tarafından
Büyükleriniz neden hamile kalınmaz dedi onu anlamadım. Süt korur diye bir şey yok. Tıbben de hamile kalınır yani
(389 puan) tarafından
Kız sütle ilgisi yok doğumdan sonra hic adet gormezsen kalma olasılıgi düşük dediler
(2,492 puan) tarafından
Düşük derler ama hiç yok demezler canım. Keşke korunsaydın. Öyle hamile kalan çok var
0 oy
tarafından
Doktorlar bile bekle demisler canm beklemelisin bilemeyiz hayırlısı olsun hakkında
(389 puan) tarafından
Amin kuzum ama bilmiyodum ya
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Adet görmüyorum diye niye korunmadın ki her an hamile kalabilirsin illa adet olmak zorunlu değil nasip kısmet olacağı varsa olur hakkında hayırlısı olsun artık 
(389 puan) tarafından
Amin kuzu ama bilmiyodum yaa
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Canim adet görmemiş olman hamile kalmayacağın anlamına gelmez ki keşke önlemini alsaydın korunsaydin..korunmadiysan yüksek olasılıkla hamile kalmış olabilirsin
(389 puan) tarafından
Ayyy eşime diyorum seviniyor yaa sanki o bakacak
(9,621 puan) tarafından
Erkekler öyledir zaten onlara hersey laylaylom geliyo
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Hadi hayırlı olsun adet görmüyor olabilirsin ama hamile kalabilirsin annen muhtemelen süt korur demiştir 
0 oy
tarafından
Hem korunmadım dıon hem inşallah hamıle deılmdr dıyon cnm inşallah deılsndr ne dıyelım 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Adet olmasanda hamile kalabilirsin millet neden gidp hemen spral taktrıo bende 7.    8 ay olmadm ama korndm süt koruo yalanına inanmayn inş gönlündeki çıkar
(389 puan) tarafından
Amin kuzum ama bende biliyorum sütle alakası yok sadece biliyorum eğer doğumdan sonra hic adet olmazsan hamile kalma olasılığı düşük diye biliyodum
(3,546 puan) tarafından
Valla ben hiç riske atmadm spraldende korktuğm için 2 yöntmle korunuoz geri çeklme+prezervtf napalm mecbr
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çok saçma bu değer herkeze çıkıyor benim geçen gün 2.5 çıktı ama adetliydim sacmalamis lar 
0 oy
tarafından
Kiz ben 7 aydir adet gòrmùyorum yinede korunuyorum, tabi ki de hamile ola bilirsin
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Hiç adet görmeden gebe kalanlar da var saçmalamayın lütfen :D
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Süt korur diye birşey in olmadığını bilmiyorsan hala bu devirde bacım. Umarım değilsindir beben çok küçük daha 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bence hamile değilsen bile bir mucize olur korunmasan hamile kalırsın zaten 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Korunmadan ilişkiye girersen olur tabi biz ne diyelim şimdi 
0 oy
tarafından
Şuan gebelik yok ama korumazsan olmaz anlamına gelmez 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 201 göst.