0 oy
459 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Madem herkes kaynanasiyla olan derdini yazıyor bende yazayım bı tarafım eksilir dnjdjdd..

Kaçarak evlendim. Kaynana bir ay beni evinde tuttu sonra nikah kıyıldı ev tutuldu falan . Düğün gecesi bize hırsız dediler beni düğün gecesi ağlattılar. İki kuzenim geldi onlarla oğlu dahil bize cetesiniz dediler. Düğünüm rezil oldu. Düğün gecesinin akşamı kaynana bana ağza alınmayacak seyler yazdı . Yok bir aydır yüzümüz gülmedi falan vaslap durum da eşimle benim aramı bozacak şeyler paylaşıp birde bizim fotoğraflarimizi koymuş . Dhaa neler neler . 

Neyse asıl sorum şu bu kurban bayramı el öpmeye gitmedik bize herkes siz hata etmişsiniz diyorlar sizce gerçekten biz mi hataliyiz .? Eşim bile ailesini görmek istemiyor . Kızlar bunlar özet valla ben uzun yazılardan sıkılıyorum o yüzden ozetledim  

Şunu da ekliyim hamile olduğum zaman bana hayırlı olsun bile demediler 5..5 ay oldu neye ihtiyacin var diye sormadılar bile .;)

19 Cevaplar

+2 oy
(2,494 puan) tarafından
Gitseydiniz kendinize saygısızlık yapmış olurdunuz. 
tarafından
Bende aynısını düşünüyorum
(2,494 puan) tarafından
İftira atılmış,yuvanla oynanamış anlatmadığın bir sürü şey var belki de. Haklı olarak gitmeyin tabii ki
tarafından
Var var olmaz mı  :) kaynana bizi ayırmaya çalıştı bana vaslaptan sen geldin geleli huzurumuz kalmadı dedi halbuki öyle birşey yok . Bana namus gözüyle bakıp aileme gondermediler geri nikah kıyıldı namuslarindan çıktım bir anda . Eşimle düğün gecesi kanepe de yatıyorduk saat onbir de kapı nasıl vuruluyor bende açığım diye mutfağa gittim kapıyı eşim açtı Kaynanalar gelmiş eşim içeri almadı geri gönderdi . Sonra kaynana bana mesaj çekiyor . Sen benim oğlumu kanepe de nasıl yatirirsin ben o yatağı snaa almadım çocuğa yazık günah . Daha neler neler :)
(2,494 puan) tarafından
Ahh ahh kiyamiyorlarsa keşke kadınlarında tutsalardı bu Kaynanalar oğullarını. Ya da evlendirmeyip turşusunu kursalardı. Sonra milletin gül gibi kızına hayatı zehir ediyorlar
tarafından
Aynen öyle canim
-Reklam-
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Kendinizce haklisiniz. Bende olsam gitmezdim heralde 
tarafından
Yani dediğim gibi sadece bir kısmını yazdım . Kaç kere gittik bunlarin derdi altın para , millet ne der başka birşey yok .
0 oy
(3,836 puan) tarafından
gitme canim. illa birsey yapacaksan esine sor gidelim mi ister misin diye bi teklif et sonrasını bırak. 
tarafından
Eşim benden beter boşver diyor onlar ayaklarına kapanacak af dileyecek öyle affederiz  diyor . Herkese de  benim için bunu mumla arasalar bulamazlar diyor canım eşim
(3,836 puan) tarafından
:D aferin esine
tarafından
Dimi dimi djjxjx:)
0 oy
(336 puan) tarafından
Oyke kaynanaya bıde bayrama el öpmeye mı gidilir bn olsam bnde gıtmm
tarafından
Herkes olsun onlar utansın dedi e biz zaten baştan gittik barıştık ama insanlar hala aynı biz hata ettik demediler
(336 puan) tarafından
Oylelerı hatasını da kabul etmez yüzsüzler
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Esin bile senle ayni fikirdeyse bence siz haklisiniz dogru harekettt
tarafından
Bence de :)
0 oy
(3,089 puan) tarafından
Düğünde hırsız dedikden sonra hayatınızdan def etmeliydiniz. Ne bayramı ne el öpmesi. 
tarafından
Ondan sonra gittik barıştık sonra bir olay daha oldu bizde ipler patladı
0 oy
(687 puan) tarafından
Bırak gitmeyi seni çok büyük bireyle suçlamış hırsız ne demek bn herzaman kaynanaya saygı duyulsun isterim ama hırsızlık falan hayirdir asla kabul etmem değil ona gitmek ağzına geleni sayarım uzak dururum o aileden.esimde benle olursa olur olmazsa güle güle derim.
tarafından
Aynen  . Eşim benim yanımda oldu çok şükür . Allah'a şükürler olsun ki eşim de kör bıri değil
(687 puan) tarafından
Hiç kafana takma kim ne derse desin dediklerinde size hırsız diyen birinin elini öpmeye gitmek ne kadar doğru olur sizce de tm.
tarafından
Ne oğlunu ne beni sevmiyorlar tek dertleri elalem ne der niye gelin gelmedi gitmedi der tek dertleri bu yani
0 oy
tarafından
Valla da gitmem billa da gitmem. Buyuktur tamam ama o da buyuklugunu bilecek.
tarafından
İftira attı resmen ya . Bide vaslap dan hep dini şeyler paylasir
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Kapısını bile açmam ne takıyosun ben eşim için çekiyorum ama evim ayrı çokta arayıp sormam zaten biz her şeyi ikimiz yaptık ne benim ne eşimin ailesi karışmadı destek olmadı düğün günü baktı takım gayet güzel bizde sabaha balayına gidicez 3 5 neyse çalarım diye takılar kaynanaya verilirmiş iki defa geldi sonra halasıyla geldi eşim kızdı sen ne verdinde istiyosun diye daha hakkım olan bileziklerimi vermedin diye daha 2 aylık gelinim sen bana muhtaç olucan bebeğin olunca bende sana hayır diycem dedi ve çok şükür kendi bana muhtaç oldu patronlarım sağolsun ne düğünümde nede evlilikte yalnız bırakmadılar öz kızları gibi evimin bütün eşyasını aldılar neyse uzattım pardon :) 
tarafından
Ne güzel snaa yardım eden olmus bize hiçbir kimse yardım etmedi . Benim staj param eşimin maaşıyla geldik bu güne . Şimdi de zaten çalışmıyoruz ben hamileyim . Bana söz verdikleri mihirlrri geri aldılar en son eşim gidip altınları aldı onlardan parmağınız da ki yzuge kadar verdik onlara iki bilmediğimi vermediler  zaten taktiği bir kolye 4 bilezikti . Mihrim di haram zıkkım olsun ikinci gelinden cektirsin rabbim.
(1,022 puan) tarafından
Evet çok şükür 12 senedir aynı yerdeydim daha yeni doğum iznine ayrıldım ama yinede kopmadık nişan düğün desteklerini asla unutmam bütün takılarımı para ve çeyrekleri bilezik yaptırıp patronumun kasaya koydum çok isteyen oldu ama patronum gelsinler benden istesinler dedi vermedi şimdi işten ayrılıyorum diye bozdurdum ve araba aldık benim ailem hep yanımızdaydı manevi olarak şuan anneme taşındık bebek doğup biraz büyüyene kadar benim kaynım biraz fesat kıskanç herşey onun olsun ama olsun yeterki benden uzak olsunlar babası vefat etti adam cenaze kalkmadan para pul peşine düştü bende dedim tek kuruş almıyosun ki ilerde kimse size şunu yaptık diyemesin
(1,022 puan) tarafından
Uzun lafın kısası kimse için kendini strese sokma eßin iyiyse kimse için onu kırma  bu kendi ailende olsa kırma
tarafından
Valla çok doğru yapmışsın insanlar para hırsıyla yanıp tutuşuyor . Ben kaçarken 4 tane altın götürmüştüm onlari bile ortalıkta bırakıyordum yani demem o ki rabbim aç gözlü insanlardan bizi uzak etsin .
tarafından
Eşimden Allah razı olsun valla . Başkası olsa beni kapıya koymuştu o da bende ailemizi sildik  artık çekirdek aile olma vakti :)
0 oy
tarafından
Hazır herif görmek istemiyorsan salla geç öyle kadını millet büyük sayar ya çok ondan hata yaptınız diyo uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelir bacım millet ne çektiği bilmez dışardan yargilarda yargılar boşver hiç konuşma öyle kadınla 
tarafından
Aynen öyle biz eşimle düğün gecesi sabaha kadar ağladık bize böyle ne oldu diye
tarafından
Ben olsam hiç kapılarını açmam öz oğlunu bu duruma düşüren seni yar dan aşağıya atar ye iç yat eşine destek ol ailesi sen olduğunu hisettir
tarafından
İkimizde yetim gibiyiz şuan zaten birbirimizden başkası yok
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Gitmemekle en iyisini yapmışsınız

tarafından
Aynen :)
0 oy
tarafından
Ahh canım eşin arkandaa bak o bile gitmek istemiyor o yüzden boşverr gitme giderseniz kendi değeriniz düşürürsünüz ve onların eline hem koz verirsiniz hemde daha cok sizi üzecek seyler yaparlar. Eşinle keyfine bak :))
tarafından
Aynen daha torunlarını bile sevmiyorlar tamam daha doğmadı ama insan bir mutlu olur birşeyler almak ister bunlar da tık yok . Allah bunlara muhtaç etmesin
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Uzak durmanız en hayırlısı bence
tarafından
Valla ne Zaman konuşsak hep canımızı sıkıyordu zaten .
0 oy
(294 puan) tarafından
kaynanacığın yaptığı doğru da sizin ki mi yanlış . Güldüm ya allasen boşver elalemi sen ortada yanlış birsey yok canım benim.
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum da elaleme göre öyle değilmis
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ben olsam asla hic gitmem oyle şahsın evine iyi etmişsin
tarafından
Evinde bile huzur yok inan
0 oy
(360 puan) tarafından
Mesafeni korumaya devam et
tarafından
Zaten konuşmak içimden gelmiyor:)
0 oy
(6,291 puan) tarafından
Elalem k.baksin b.k giderim ii yapmisnz
tarafından
Dimi yani . Önce insan olsalardı
0 oy
tarafından

Kız yerinde olsam büyük falan dinlemem değil el öpmek suratlarına tükürürdüm

tarafından
Hahaha az kaldı onu da yapicam
0 oy
(326 puan) tarafından
En güzeli uzak durmak kocamda seninle fikir daha ne bakma elleme ana baba olaydılar da el öpseydiniz boşver aile huzuruna bak sen evet ben kötüyüm benden uzak durun de 
tarafından
Hahaha bunu sevdim bunu diycem bundan sonra

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 524 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
1 Mart 2023 Aile kategorisinde Dilaraysun (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 862 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Busem (125 puan) tarafından soruldu