Kızlar artık usandım yemin ediyorum 2 buçuk aylık hamileyim ve iğnelerle düşük yapmayı engelliyor um 3 yıldır evliyim ne tedaviler sonucu hamile kaldım. Kaynanam onlar bi kat üstümde oturuyorlar gebeliğim çok riskli hareket ermek bile yasak bana bi gün olsun kadin kapımı calip ne halde sin ne durumdasn diye sormamıs bana eşim iş gereği dışarı çıkmıştı bi eltim de izmir den misafir gelmiş 4 çocuğu vardı inanılmaz yaramaz lar biri ağlıyor biri bağırıyor kaynanamın gelen gidenleri de çabası asiret gibi ev sakin olmaz bende o halde dayanamadım cekinerek kaynanam dedim ben asağı inip az dinlenecem indim dinledim uyudum biraz sonra biraz geç oldu saat gece nin 10 u yukarı çıkacaktım bı baktım ışıkları kapalı uyumuslar bende çekindim daha çıkmadım yukarı ama çok üzüldüm öyle hastay dım ki siz bilmiyorsunuz ama onlar goruyordu hiç arayıp demediler başına birsey mi gelmis neden cikmiyorsun diye. diğer günü de ben çıkmadım yukarıya ne arıyorlar ne soruyorlar eşim de evde değildi ekmek Salça yedim 4 gün boyunca Sonra tansiyonum düşmüş meğerse vucudum titriyordu ablamı aradım iyi değilim dedim gelip beni hastaneye götürdü ama gitmeden kaynanam lari aradım ablam beni hastaneye götürmeye gelmiş iyi değilim deye tamam dediler gittim 1 hafta boyunca ablam da kaldım 3 gün geçti arayıp demedi ler nasilsin nasıl oldun
Çok şükür esim şehir dışın dan geldi kızlar artık çıkmayacak sehir dışına seni bu halde bırakıp gitmem dedi suan burda kaç gündür çalışıyor ama evim çok sıcak herhangi bi soğutma yok evde dayanamıyorum ağlıyorum kalkıp yemek hazirlayamıyorum ve çok üzülüyorum neden böyle sahipsiz bırakıyorlar beni diye 2 eltim daha var onlara öyle değil bi gün gitmese hemen arar nerdesin ne iş yapıyorsun neden gelmedin bugün buraya ben 20 yaşındayım acaba yaş tan ötürü mu beni istemiyor diye düşünüyorum çok caresizim kızlar bazen sil at diyorum hayatından ama eşim bu duruma çok üzülüyor söylüyor hatta onlar suyun üstüne çıkıyor napayım sizce bana bi akıl verin