0 oy
679 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından kapalı
19 yaşındayım 13 yaşında ailemin zoru ile kapandım, kapanmazsam beni okula göndermeyeceklerini söylediler ben de mecburen kapanmak zorunda kaldım ama şuan açılmak istiyorum. Bunu söylediğim zaman annem beni dövdü ve baya hakaret etti bunun için ne yapmam gerek? 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
 Bu nasıl bır zıhnıyet böyle bende 13 yaşımda okuldan alındım kapandım işe verildım textile 18 yaşıma basınca açıldım zorla kapanınca sevapına almıyorsun ıçinde olacak o kapanma isteği ve ınsanlar ıcın değil Allah ıcın kapanacaksın şimdi 22 yaşındayım açığım ama nerde ne giyinecegımı bazı ınsanlara göre daha çok dikkat ediyorum 
-Reklam-
+1 oy
(326 puan) tarafından
Kuzum ünv kazanana kadar hiç bişi deme ailene belli ki baya katılar ne kendini üz nede ailen baskı için koz ver, ünv den sonra istediğini yap senin sadece okuyup meslek sahibi olman lazım başka türlü hep karışırlar sana, kendini hayatını kurtar 
+1 oy
(6,340 puan) tarafından
Zaten icin atarak kapanmiyorsan basindaki sadece ortudur zaten boyle baskiyla kapanan herkeste bu problem yasaniyor annenin bu yasta seni dovmeye ne hakki war 
(4 puan) tarafından
Bunu anneme anlatamıyorum, işte sen açılırsan etrafındaki herkesi peşine takacaksın diyor
(6,340 puan) tarafından
Annenin zihniyeti ***
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Yani sen reşit  sin  artık  istediğini  yapmakta özgürsün 
0 oy
(446 puan) tarafından
Bu senin ozgur kararin kim ne karisir sen bir bireysin nasil istiyorsan oyle davran 
0 oy
tarafından
Anladigim kadarı ile bekarsın ama 19 yaşındasın karar verme yaşındasın iyi düşün iyi araştır derim 
0 oy
(547 puan) tarafından
Canim oyle bir aileye bu yasinda hic bir sey yapamazsin maalesef.yapacagin sey okuyup kendi parani kazanip ayaklarin ustunde durmak.en buyuk ozgurluk boyle elde edilir.burda seni lincleyenler olacaktir niye aciliyorsun diye.benim fikrim ben kapaliliga degil zorlamaya karsiyim.yoksa ailemde de arkadaslarimda da cok tesettur..sıkma canini.sabretmelisin bence 
0 oy
tarafından

Açılmak istiyorsan açıl bacım kimse sana bişey diyemez 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 735 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,373 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,110 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,001 göst.
30 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin1 (675 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 2,619 göst.

410,747 soru

12,359,406 cevap

41,355 kullanıcı

Kategoriler

...