0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,162 puan) tarafından
Slm kızlar  hiç ummuyordum başıma geleceğini ama geldi  evlenmeden önce esim halasinin kiziyla konusuyomuş o kizda benim sınıf arkdasim kınama geldi oynadi etti evlendikten sonra iki kere esimi yakaladım kimle konusuyon dedim kuzenim dedi yeminle kuzenim dedi bende inandım ama icimde bi süphe var eltimi aradim dertleştik dedi esin seni seviyo sevmese senle deil kuzeni kaderle evlenirdi ben şok oldum demek kuzeni eski sevdigiymis sonradan ögrendim o benim arkdsm mıs annesine dedimoglun boyle böule ben anneme gidecem yok bi daha yapmaz dedi bir bucuk yildır okadar iyiz ki hic aklimdan bu seyler silindi taki sabah instangramda adini soyadi yazmis o kızı ariyo bende sabah patladim ona sen daha ona ulaşmak mi istiyosun istersen ben sana bulim numarsini ara konus yok felan filan ben başka okul arkdsimi ariyodum sanki karsidaki ***** hemen inanacak  ve üstüne kızdı bana inanmiyorsun gitti işe vala canm okadar sıkkın ki ne yapacam bilmiyom kızda evlendi bu ara

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu bizdeki amca oglu hala kizi sevdasi beni oldurecek. Koca dunyada baska insan yok cunku. İlla dar alanda kisa paslasmalar.. al iste hayatindan tamamen yok da olamiyor maalesef. Sacma sapan bisey...

Koy tavrini burnu surtsun hem gizlemis hem tekrar aramis neyine suscan bunun
(1,162 puan) tarafından
Çok haklısın hem suclu hem güçlü ben ona inanmiyom diye kızmış beyfendi  aramdm aramamda eskisi gibi olmicam ona
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin amacı ne ya o kiz evlenmiş başkasıyla eşinde seninle evli hala neyi araştırıyor sen tavrını bozma canim hatta birsüre konuşma belki aklı başına gelir 
(1,162 puan) tarafından
Oyle yapacam konusmicam sabahta zati konusmadim
tarafından
Ah ah .Canim benim Allaah yardimcin olsun
(1,162 puan) tarafından
Cok sagol canm
0 oy
(1,018 puan) tarafından

Hepsi aynı b.k :angry:

(1,162 puan) tarafından
Malasef
0 oy
(607 puan) tarafından
Demekki arada aklına geliyor . Eve dahi alma 
(1,162 puan) tarafından
Aynen aklina geliyormuş kaç gündür ilgisizdi bende iate yoruluyor feln dedim meğerse adamın kafası doluymuş
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Ne yazılır bilmiyorum belki merak tan bakiyodur 
(1,162 puan) tarafından
Meraktan olsada arayamaaz ki canm aradiktan sonra nasıl benim ve oglumun yüzüne baktı
(1,056 puan) tarafından
Haklisin sorsaydın halasinin kızıyla bide ya insan sevgili olurmu hiç sevmem öyle seyleri
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Aynen .öyle canım ummadıgın taş.baş yarıyor 
(1,162 puan) tarafından
Aynen oyle can çıkar huy çıkmaz düzeldi saniyodum megersem ayni
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Erkek degilmi topunn kokune kibrit suyu Allahn belalari 
(1,162 puan) tarafından
Aynn kiz sokakta kafami kaldırıp bi erkege göz teması kursam o gece uyuyamam yanlıs mi yaptim esime diye nasil yüzüme baktı onu araştrdktan sonra
(2,718 puan) tarafından
Allah yardm etsn kuzum
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Allah aşkına nedir bu eski sevgili merakı madem o kadar dusunuyodun evleneydin bu sefer de bi eskisini arardı hepsi aynı dallama 
(1,162 puan) tarafından
Malesef   oyle canim çok sıkıldı ne yapcam şaşırdım
(274 puan) tarafından
Eski sevgiliyle evlenemedi ya içinde ukte kalmış, evlenemeyince kıymetli oluyor demek ki eski sevgili
0 oy
(1,404 puan) tarafından
İnsan kuzeniyle niye sevgili olur nasıl aşık olurlar birbirlerine ben onu hiçbir zaman anlayamıyorum ya 
(1,162 puan) tarafından
Senmi benmi başta ben kuzenim dedi sustum oyle bisey aklimdan geçmedi bile kuzeni sonuçta ama öyle değilmiş
(1,404 puan) tarafından
Yani benimde aklımdan öyle bişey asla geçmezdi kuzeni derdim sonuçta. Sen gözünü üzerinden ayırma.
(1,162 puan) tarafından
Evet canm artik takip edecem güvenimi yiktı
0 oy
(14,323 puan) tarafından
Varya çok temiz bir dayağı hak ediyor böylesi 
(1,162 puan) tarafından
Gel kiz berber giriselim buna
(14,323 puan) tarafından
Vallahi çok sinirlendim ya
0 oy
tarafından
Boyleleri fisgi yesin emi
(1,162 puan) tarafından
Aminnnnmmmm
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Kuzenle de olur mu arkadas ayni ailedesin bak olmayinca da yüz yüze bakılıyor hayatindan cikması zor yani akrabanın.. eşin hem senden saklamis hemde devam etmis bilmiyorum valla..
(1,162 puan) tarafından
Başta bende konduramamıstim kuzenle olurmu dedim oluyomuş bende çıkmazdayım vala dua et
(1,022 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun valla esinde de ne cesaret bence taviz verme adam akıllı sana tekrari olmayacaginin garantisini versin.
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Neden demedin kocasına soylerim ıkınızı de gebertir ayagını denk al diye
0 oy
(15,064 puan) tarafından
Merak etti herhalde evlendiği benden yakışıklı mı diye 
0 oy
tarafından
Çok saçma aklı kaldıysa onu alsaymış
0 oy
(361 puan) tarafından
Valla resmen kuzenini yokluyor bitmemiş birseyler
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Napacaksın annen evine gideceksn iti bir başına bırakacaksın
0 oy
tarafından
Kuzen demek kardeş demektir bu kuzenine bakabilenleri anlaladım anlamıyorum anlamayacağım..

Allah yardımcın olsun..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 576 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensss_annesii (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 488 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gencanne456 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 729 göst.
23 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde dilekdemir (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,500,455 soru

24,505,295 cevap

358,528 kullanıcı

...