Hanımlar boncuk ağda kullananlar var mı nasıl ise yarıyor mu ve acısı var mi? Boncuk ağda kullanmak istiyorum ama daha önce denemedim. Çeşitli renkleri mevcut. Bunlar arasında bir fark bulunuyor mu? Boncuk ağda kullananların diğer ağda çeşitlerine göre da az rahatsız ettiğini söylemesi dikkatimi çekti. kıl kökünü alırken rahatsızlık vermediğini söyleyenler oldu. Boncuk ağda kullananların yorumları benim için önemli arkadaşlar.
Ben kullandım canım boşa zahmet yeminle bnm mi çöpe gitti. Acıyor hemde acayip. Bn önceden de ağda kullaniyordm ama boncuk aldm hiç memnun kalmadım. Eriticeksin suruceksin bastırıp cekicn çok zahmetli geldi bana blmiyorm elim alışkın değildi. Diğer normal ağda kullaniyorm daha kolayıma geliyor
Bnde instgramdan almıştım makşne ike birlikte bin pişman oldum verdiğim paraya yazık iyi hoş alıyor ama canımdan can gidiyor hiç ona para verme boşuna
inci ağda mı, ben hepsiburadadan almıştım yeşil olan güzeldi sonra pembesini almak zorunda kaldım o hiç kalkmadı bütün olarak parça pinçik şekilde kalkıyo kıl mıl da almadı. ama yeşil olanından çok memnun kalmıştım ben. canımı da o saniye acıtıyodu 1 saniye sonra geçiyodu.
Yeşili guzel amaa asla pempe pudra rengi alma 35 lora verfim bin pişman oldm cope gitti param
Normal ağdayla aynı acısı pisliği daha beter.
409,148 soru
12,296,662 cevap
38,344 kullanıcı