0 oy
531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah oğlumu besledim kendime kahvaltı hazırlıyordum oğlum da etrafım da geziniyordu. Sonra 10 saniyeliğine mutfaktan çıktı oğlum benim şu iki cekmeceki yatak odası takımları olur ya isimlerini bilmiyorum onlar üst üste duruyor bir ses oldu dedim lütfen yere düşmüş oldum mutfaktan bir çıktım bir tanesi oğlumun üstün de oğlum da hic ses yok. Ölüyorum sandım Allahım nasıl kötü bir şey. Hemen oğlumu aldım ağlamaya başladı. Eşim de evden yeni çıkmıştı işe gitmej için aradım 2 dk ya geldi hemen hastaneye gittik. Sabah 9 dan saat 6 ya kadar hastanedeydik 2 kere kan alındı kan da düşme var mı iç kanama için röntgen tomografi ulturoson falan hepsini yaptılar. Rabbime binlerce şükür olsun ki herşey tertemiz çıktı. Ama hâla olayın şokundayım. Evlat acısını hiç tatmadım ben şu olayda bu kadar kötü olduysam evladını kaybetmiş olanları hiç düşünemiyorum. Lütfen dikkat edelim arkadaşlar benim yaptığım hatayı yapmayın. 

21 Cevaplar

0 oy
(11,206 puan) tarafından
Okuyunca ben bile çok kotu oldum. Allah kimseye evlat acısı vermesin :(( cok cok gecmis olsun kzum
tarafından
Çok teşekkür ederim kuzum aminn
-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım oğlunun sadakatini ver rabbim korumus
tarafından
Gelirken verdik canım teşekkür ederim çok kötüydü gerçekten
0 oy
tarafından

Geçmiş olsun

tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın
tarafından
Amin canım amin cok kötü gerçekten
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, şükür ki bişey olmamış
tarafından
Evet kuzum çok şükür temiz cıktı ama ömrümden ömür gitti
0 oy
(3,158 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun ınan varya saniyelik oluyo bunlar hep:(

tarafından
Vallah canım 10 saniye sadece yok oldu gözümün önünden
0 oy
(30 puan) tarafından

Cok gecmis olsun  canim allahim esirgemis benimde iki komidinim üst üste daha bebegim doğmadı ama korktum ileride oyle üst üste koymam bende yer yok diye beşikte gelince üst üste koymuştuk ileriisi için bi ders oldu canim bana da rabbim esirgemis evladını allahim korusun sevindim sağlıklı sagsaglim atlatmasına<3

tarafından
Evet evet canım benim de yerim yok diye üst üste koymuştum. Aklın da olsun senin de ona bir yer bul. 10 saniyelik birşey ama yemin ederim ömrümden ömür gitti rabbim kimseye göstermesin
0 oy
(999 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım..en çok korktuğum şey ler kaç aylık oglun benimki 12 aylık henüz yürümüyor ama emekleyerek her yere gidiyor her an gözüm üstünde valla
tarafından
13 aylık kuzum daha 15 gündür falan yürüyor ya inan her saniye gözüm üstünde aslında ama nasıl oldu anlamadım yanımdaydı çıkmasıyla sesin gelmesi bir oldu
(999 puan) tarafından
Canım zaten bir anlık bişey.. rabbim bidaha yasatmasin inşallah hiç bir anneye
tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(16,380 puan) tarafından
Gecmis olsun canim. Verilmiş sadakaniz varmiş. Allah korumuş. Daha fazla dikkat et lutfen ev kazaları cok tehlikeli. 
tarafından
Evet evet bu akşam evi iyice düzenliycem herseyi ona göre yapıcam rabbim korudu çok daha kötüsü olabilirdi
0 oy
(787 puan) tarafından
Okuyunca tüylerim diken diken oldu 
tarafından
Bir de bana sor canım ömrümden ömür gitti resmen
0 oy
(13,663 puan) tarafından
Nasıl yani komodin mi düştü üzerine nasıl çekmiş ki canım çok çok geçmiş olsun 
tarafından
Evet canım komidin üstündeydi sesi çıkmıyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum çok sağol canım
(13,663 puan) tarafından
Ayy Allah korumuş yaa
0 oy
(14,170 puan) tarafından
Offf evlat öyle zor bir şey ki gozumun önünde kafasıni mobilyanın kenarına vurdu saniyeler içinde her yer kan oldu çıldırdım gözü kanıyor zannettim meğer kaşını yarmış elim ayağım birbirine girdi eşim de yeni kapıdan çıkmıştı bağırdım hemen geldi hastaneye götürdük çok şükür bir şey çıkmadı 
tarafından
Sana da çok geçmiş olsun kuzum vallah derler ya ömrümden ömür gitti diye oğlumu o çekmecenin altında sessiz hareketsiz gördüm ya Allah'ım aklıma geldikçe kötü oluyorum
(14,170 puan) tarafından
Uzun bir sürede geçmiyor o korku gerçekten Allahim yavrularımızı korusun
tarafından
Bana da geçicek gibi gelmiyor gerçekten gözümü kapadığım da o an geliyor hep..

Amin canım aminn
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin
0 oy
(14,064 puan) tarafından
Ah kuzum ALLAH bağışlasın RABBİM tüm çocukları bağışlasın inşaallah 
tarafından
Amin canım amin inşAllah
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Rabbim evladını sana bağışlasın ,acısını yasatamasin , inşallah .
tarafından
Amin kuzum aminn çok sağol
0 oy
(240 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun allahım korumuş kuzum 
tarafından
Çok sağol kuzum vallah öyle verilmiş sadakamız varmış
0 oy
(7,969 puan) tarafından
Bir kere benimde başıma geldi ama yavrumu sıyırdı bir cm ilerisine düşmüştü sonrasında çekmece kilidi aldım ikisi aynı anda açılınca ağırlık öne geldiği için yerinde durmuyor bu lanet şeyler
tarafından
Evet canım evet ama benim üst üsteydi ya ondan kötü oldu işte neyse ki rabbim korudu şuan birşeyi çok şükür çok dikkatli olmak lazım ya
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim o çekmeceler de yer olmadı gi için üst üste dururyur ;((
tarafından
Evet yer olmadığı için üst üste koymuştum ama yok bir yer buldum sıkıştırdım oraya kullanmıycaz şimdi
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim korumuş 
tarafından
Sağol canım vallah verilmiş sadakamız varmış
0 oy
tarafından
Ah kuzum bebim çok geçmiş olsun rabbim esirgesin bir daha yaratmasın inşallah okuyunca bile ciğerim çiz etti ya =( çok kötü 
tarafından
Çok kötüydü çok Rabbim kimseye göstermesin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 426 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 543 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 555 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu