2002 de lisede tanıştık o zamanlar arkadaştık 2013 te yine liseden bir arkadaşımla kafeye gittiğimde eşimde ordaydı bir tokalaşmamiz oldu elimi zor aldım geri diyebilirim 3 ay süründürdüm sonra 2015 te evlendik
Bizimki çok garipti. Isyerime gelmişti bende beğenmiştim ama içimden Allah sahibine bağışlasın dedim. İsmini bile bilmiyordum. Bu olaydan 1 yıl sonra arkadaş vasıtasıyla tanistirildik. 8 ay içinde de evlendik
2013 de parkta tanıştık 2019 da evlendik canım arkadaşım
2015 yılında kitapçıda tanıştık, annemle eşimin teyzesi bi yerde tanışıp arkadaş olmuşlar onların tanışması da bizim tanışmamıza vesile oldu
anlatsam inanmazsın kendileri üzerinde üniforma asil asil kavga ayiriyodu bizim köyde anam 3 gün sonra bı baktım düğüne gelmiş ay dedim benim olmalı istemeye geldiler ondan sonra eşim yaklaşık 8 ay sonra kanser oldu babam vermekten vazgeçti yakamam seni diye bende kaçtım 1 evladım var 2. Hamileyim kocam gorevde canım incir istiyo çok fenayım Havva cookkkkkk
2017nin nisan ayinda varlığından bi haberken bi anda hayatımın merkezi oldu❣ bu arada kız isteme olurken tanıştık biz yani ben onu o zaman tanıdım kendileri gizliden gizliden tanıyormuş beni işte dışardan ne kadar tanınırsa
Sene 2017 üniversitede gördüm aşık oldum ilk baktığımda 2019 da evlendim
Ortak bir tanıdık sayesinde 7 mayıs 2020de tanıştık 6 aydır evliyiz
2014 de ayni iş yerinde çalışıyorduk
409,896 soru
12,323,671 cevap
39,039 kullanıcı