0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (2,465 puan) tarafından
kızlar cok kotu birşy oldu ben biberonla süt içirmeye calsyrdm büyük kızım geldi kardesinn gpzune ayagıyla vurdu cok agladı ablasını gördukce durup durup aglıyo esimde kızdı tavasca yüzüne vurdu kardesine niye vuruyosn die ben ona kızarken iyice aglamaya baslado canımdan can gttı kor etcek bebenin gözu dedi gercekten bsey olr mu doktora götrsemmi bide gözunnn kenarına geldi 2.kezde  büyğkte 2.5yasnda

4 Cevaplar

0 oy
(50,396 puan) tarafından
göz hassas acımıştir cok canim yüze vurmayin totise küçük vurun kizinca ablada ufak daha
(2,465 puan) tarafından
ah ah laf anlatabilsem sacı vardı babasının bagrına yattı sacıı baya cok yanagını kaplamıstı öylelkle vurdu yani hissetmesi bile ama hırpalaynca sarsınca ona üzüldü agladı bide kardesine niye vuruyosn die bagrnca laftan anlamyr cnm yapma dedikce bizi perısan ediyor görmen lazm wlla buyukler dayanamaz atıyor yıkıyor zarar verşyor bi dk durmuyor  acısı gecer ama kalıcı bsey olmaz ıns ıkısımede cok uzuldum yarn randevu alcam zaten göze götürecekti m bu vesileyle götrrm ..ya bide bagırmasak bizle oynuyor sanıp sifdetlenşyor kardesnn üstune bseyler atıyor
(50,396 puan) tarafından
kizin ya kızmayın demiyorum bilsin yanlisi bide babalar kizinca daha cok üzülüyorlar. gecenlerde esim kizimin eline vurdu ama hizli degil sonra icine sinmemis isten telefon etti dondurma ver benim verdigimi soyle diye dedim bak baban dondurma verdi özür diliyo dedim. dün halamdaydik kitap aldi okuyo sözde babas eline vurmuş sonra dondurma vermiş diye icine oturmus kuzumun ❤️❤️
(2,465 puan) tarafından
farkında mı vurdugnn yavrum ya o kac yasnda yine gönlunu almıs benmkode koyamaz bide ses tonu yüksek bizde kvga edince nye vuruyosn defol git evden diye korktu artk ben sustum güzellkle anlattım benmkıde kıamaz yarnda öper koklar cok tstlsn demeye baslar dındurma asogı zaten benmko suprizmç var die gelir ..:) esimde iyi dusuncelyns zaten duçirek yuzune bakarak vursa siddetli oda yapamaz öyle bende razı gelmem darketmedi bile ama psıjkoljsı bozulacak diye bagormıyorduk yıksın döksün ama anlamyr artk heryerde yapnca da olmuyor
(50,396 puan) tarafından
üç yasinda biliyo herseyi canim seninki de konusuyodur kiyamam babasiyla uyusun alsin kuzunun gonlunu anlatain guzelce vurulmaz diye
(2,465 puan) tarafından
aynen konstu cnm smdi babası kücügü uyutmaya calstı ablası gprunce agladı da zor sakınlesti yavrum ninşkler ya :))) öpüştüler barıstılar aldı gönlunu ben kızmayalımmdiyordm yok olmuyor yani konusuyor öyle biz gibi degilde tek tük
(50,396 puan) tarafından
benimkide hic kin tutamıyor ben bugunler öfkemi kontrol edemez oldum sakin normalde.kizim.ufaxik yaramazlık yapinxa kizmaya başladım yavrum geliyo gönlümü almaya calisiyo
(2,465 puan) tarafından
yaaa minik yürekleri ne. bilir gönül almayı masallh benmkode öyle annecm der öper bacagımı koluumu yapma kızım ğzğlyrm derim tam konsmasada anlıyor aslnda wlla cocuk yetişrmek cok zor cok dikka etmek lazm psıkoljsı bpzulmasn diye bagrılmayncada sımarık oluyor aman bilemedm nasl olck. )
(50,396 puan) tarafından
aynen oyle simarik olsun istemiyorum bende gittigim.yerde hic uzmez beni
(2,465 puan) tarafından
wlla ilk basta cekinir snra dagıtmaya baslar yigenmn telefnnu attı oda Ergen bi sinirlendş korktu ondan ama snra kücüge saldırıyo yani
(50,396 puan) tarafından
benimkinin yaninda mesela sen kendi cocuguna kiz benimki korkar cekinir hemen pısıyo☺️ sizde bir yerlerde hata mi ettiniz naptınız bu kadar asi oldu ☺️
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ama ben daha çok büyük dediğin bebise üzüldüm o daha çok küçük . Sizin yaklaşımınız hep böyleyse ondan hırçın davraniyodur zaten o da daha küçücük . Bebeğinin de gözüne inşallah bişey olmamıştır 
(2,465 puan) tarafından
ben bagırıyrm fln ama esim daha asabi bend eüzğldüm buyuge kücüge uzuldum yanı bilerek yapmadı kıskanyr horcın biz bagorarak kvga ettgmzde bakıyor zaten buyuk kızım nasl üzüldü babasına yalakalık yapıyor cabuk özür dile böyle bsey yasanmayacak de dedim ailesinden nasl görmusse öyle yapar ben kendımı tutarım dövmemmk için ilerde pişman olrm die babasısaolsn cok bagrdı ama kucuk sesi gttı kkrktu
(285 puan) tarafından
Kıyamam ya izin verme lütfen eşine :(
(2,465 puan) tarafından
ya kücüge cok uzuldu oda beben oda beben ben işe gttgimde nolacak böyle mi yapqcksn daha ne kvgaları olacak koruyup kollayacaz dedm pfkenş kontrl et babayım diye gezme ortalıkta die söylendm durdum pısman oldu tmm bende kızıyor.m bagırıyrm ama işte baskası bagırınca gücüme gidiyor esime vurdum bende  hala kızımı kucaklamaya calsyr tmm tmm diye bırak dedm ikisinide aldım gttim pesımden geldi seni gebertem bu benm psukoljsnı bızamazsn dedi.m ilk ve son bidaha böyle kapatmam gerçekten tmm farkettirmedi ama bagırdı cok
(285 puan) tarafından
Canım sen bilirsin tabi ama kardeşiyle ilgili hiçbir konuda kızma ona. Daha çok küçük siz kizdikca kardeşine tavır alacak. Daha bebekken abla olmuş ne bilsin ablalık yapmayı , benm de oğlum iki buick yaşında bebişim oldu . Herşeye alınıyor kardeşiyle ilgili hic bişey dememeye çalışıyorum ona karşı tavır almasin diye. Zaten bebek gelince ilgi ve vakit mutlaka bölünüyor
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım çok üzüldüm ya geçmiş olsun kanlanma var mı gözde kısılma morarma falan inşallah birşey olmaz Allah çokça yardımcın olsun inşallah 
(2,465 puan) tarafından
yok hiç kosmadan bakıyor cnm bugun gec uyudular fitil etler bizi kuculte uyumuyordu emiyor koyunca uyanıyordu bu saate kaldılar azıttılar su iyice yanagı kızarıktı sdce amin cnm Allh razı olsun hayat zaten zor 2bebekle bide böyle seyler ckıor
0 oy
(7,925 puan) tarafından
Ya 2.5 yaşında bebege vurulur mu ne olursa olsun. Lütfen ama ya kör etcek dedigi de bebek anlasa yapar mı çok üzüldüm ikisine de
(2,465 puan) tarafından
ama cok sgladı ablasını gördukce iç cekti nasl aglıyor deki gercekten deki bu adam 2.5yasnda ya 5 6olsa neyse derim ama yine vurulmaz yüzü kızarmıs buktu mu napto sacı vardı Cat diye gelmedide böyle farkettrmeden diyor buyuk kızım babasnn bagırdıgına korktu ama hiç bişey sen korkmuyor cnm biz kızdıkca yapma die korudukca inadına yapıyor ki kızım sabrı tastı sanrm cok üzdü bizi büyük kızım ..ana esime bende vurdum yüzüne defol git ozur dile dedim ıkısıde kucuk 2.5buyuk yas deglkı tasları yakın olması bızım sucumuz bunalsakta kendmize hakim olacaz dedm sabrımızı tasırıyor ama napalım ..  kıskanıyor bide y a oyun belledi bunu
(7,925 puan) tarafından
Siz sürekli çocuğun zıttına gidip her seye yapma derseniz çocuk daha da kıskanıp daha çok zarar verir tutumunuz çok yanlış
(2,465 puan) tarafından
nerde yanlos yapıyoruz bilymr ama yapma demeden anlamyr bazende yapma die bagrınca kalakalıypr onada üzülyorz bide oyun oynayamyrz yanı oturup oyuncakla nadir oynuyor .. bişeyleri yıkıp atıp ınla ilgilenince hpsuna gidşyr tutuyoruz ya attıklsrnı yada kacoyoruz fln
(7,925 puan) tarafından
Iste sürekli hayır, dur, yapma dedikçe zıtta gider. Tam tersine olumlu yaklasmaniz lazım. Benim de 2.5 yaşında oğlum var çok inat, zıt bi çocuk ben yapma desem inadına yapar. yapma demeyi bıraktım ilgisini dağıtıyorum yani çocuğun dilinden anlamak lazım. Çocuğu sürekli azarlar hirpalarsaniz gün geçtikçe daha beterini yapar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 73 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Cancann (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
21 Mart 2021 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.