0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
O kadar kötüyümki gözünün altı morarik bi çizik şeklinde bi türlü pesimden ayrılmıyor 11 aylik off çok kötüyüm yaa çocuğu gördükçe kendimi suçlar oldum kardeşini yıkarken banyoya geldi yüzünü fayansa sürter şekilde sürtmüş kizlar kac güne geçer bide beyaz tenli keşke birşeyle kapatabilsem kayinvalidemler gorurse bi ton laf eder fikir veririmisnz 

3 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından

Benimkide 11 aylık iki üç gün oluyor süpürgeyle oynarken düştü gözünün altını vurdu sandalyeye şimdide mor mor geziyor napalım olacağı varmış geçene kadar kimseyle görüşme sende :D üzülme çok hareketliler hiç durmuyorlar benimki Hergün kafayı Bi yerlere vurmasa olmuyor 

tarafından
Ayy cnm aynı bizimkiside öyle viz ortamıza yatırıyoruz  düşmesin diye kendi odasında yatmıyor bizim odadaki hamakta da durmuyor illa bize sarılıcak yatarken sürekli böylede kendini aşşada buluyor düşüp duruyor yüksek yataktan
(302 puan) tarafından
Benimki de iki kere bizim yataktan düştü birinde hastanede bir gece kaldım kafası çatlamış şişti en sonda kendi beşiğinden atladı iki hafta önce yine kafayı vurmuş montessori yatak aldım yerde yatıyor şimdi her gün bir vukuat Rabbim yardımcımız olsun
tarafından
Amin cnm ben öyle birşey oldugunu bilmiyordum  daha fazla dikkat edeyim çok tşk  cnm Allah her evladı korusun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayınvaliden kocani hiç düşürmeden mi büyütmüş ? 

Bukadar korkmayın o çocuk sizin çocuğunuz düşe kalka buyuyecekler 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,036 göst.
0 oy
5 cevap 106 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,939 soru

23,614,724 cevap

306,536 kullanıcı

...