0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Kendisi yüksek bir yerden düştü kollarına bacağına dikiş attılar iyi şu anda evde cok şükür haftasonu eşim kaynım ben 2 çocuğuma gitcez dedimki tatlı alalım eşime bide çiçek yaptıralım oda pek yanaşmıyor hani cumartesi gidicez sabah gider akşam döneriz dedi kalmam flan dedi zaten kendisinin bi kızı var başka çocuksa yok dedim bi gidelim de kalmayı sonra düşünürsn yani anlamadgm en son büyük oglum 6 aylıkken gitmişti şimdi 3 yaşında bi akşam kalsak ne olur ki yemek de yapardım evide temizlerdim ama bizimki hiç yanaşmıyor ben mi yanlıs düşünüyorm acaba

5 Cevaplar

0 oy
(15,668 puan) tarafından
Kardeşine yük olmak istemiyordur yada enistesinden cekiniyordur. Ben çicegi falan gereksiz buluyorum , yiyecek icecek biseyler götürün. 
-Reklam-
0 oy
(1,166 puan) tarafından
helalolsun sana. kalib islerinigormeyi dusunmene.  insAllah isteuince  olur
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Vala canım benim eşimde kalma taraftarı değil hiç bir yerde ev sahibini rahatsız etmeye gerek yok der.esinde cekiniyo olabilir biz kadınlar gibi olmuyor erkekler. Sen yemegini poğaça kurabiye vs yap onlar daha hora geçer bence çiçeğe gerek yok 
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Bence yemek yapıp götür canım yada malzeme al orda yapıp yiyin temizlik yapman güzel düşünmüşsün yazık en ihtiyacı olan şey şuan yemek ve ev temizliği o kadının 
(888 puan) tarafından
Şu anda yapanı var çok şükür ama bende gidince boş duramam orda götürmeye gelince de kuzum 2 saatlik yol o biraz tuhaf olur
0 oy
(803 puan) tarafından
Bence çiçek al canm daha keyfi hoş olur
(803 puan) tarafından
Çiçek te al içecek te tatlı da mutlu olur bence
(888 puan) tarafından
Kuzum bisey daaha sorabilirmyim onlar böyle kıyafete önem verirler giyinise flan bende nasıl giyeceğimi bilemedim tesettürlüyum Emziriyorum hani spor alt üst takımlarım var onlarida giymek istemedim bi takımım var böyle şık sayılır ama altına mutlaka topuklu giymem gerekiyor hani oda abartı olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum diyorum onu giyim spor. Bir takımda yanima alim evde giyerim olmaz mi
(803 puan) tarafından
Bence ağır dediğin alt üst takımını giy yedek olarak dediğin gibi ekstadan spor kıyafetini götür müsaitse ev giyersn rahat etmek için iyi düşünmüşsün
(888 puan) tarafından
Tamam canim cok teşekkür ederim
(803 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
26 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mona Lisa (1,069 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 56 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 118 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 568 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslem Egemen (158 puan) tarafından soruldu

409,054 soru

12,294,419 cevap

38,293 kullanıcı

Kategoriler

...