Eşim olacak gıcığa çocuk için dolap lazım, bizim dolap bizim eşyalara zor yetiyor dedim.. Tamam internetten bul, beğen alalım, beni uğraştırma dedi telefonu elime verdi yattı.. Üç gündür internetten hem ucuz hem işe yarar dolap arıyorum, gece ikiye kadar da baktım bulamadım.. Az önce post açtım, arkadaşın biri Letgoyu hatırlattı sağolsun, benim aklımdan tamamen çıkmıştı Letgo.. Gidip Letgodan baktım.. Benim istediğim dolap internette 1.300'ken Letgoda 800, arada 500 fark var.. Söyledim, Letgodan alalım diye "Letgo'dan aldığını sen gidip alıyon adamdan onlar getirmiyor" diyor, sanki gidip alsak araba 500'den fazla mı yakacak, 50 lira yaksa 450 cebimize kalır, kızımın diğer ihtiyaçlarını alırım.. "Bunlardan internette de vardı" diyor, internette fiyatı neydi burda kaç demiyor.. "İnternetten bulur alırım istediğimi" diyor.. Dünse beni uğraştırma deyip bi yanını devirip yatıyordu, uğraşmadan bakmadan nasıl bulacaksa.. Uyu.z etti yine durduk yere.. Onu düşündüm, sanki salaklığımdan bişey bilmediğimizden yapmışım gibi cins cins konuşuyor.. Sanki ben bilmiyorum Letgoda gidip kendimizin aldığını