Dedem istemeye gelince bana sordu istiyormusun ne diyorsunuz sen bilirsin dedim ben mi evlencem oğlanla dedi
Baban evlendiğiniz gece sabaha kadar uyuyamamıştır
Benim de isteme oldu babam çağırdı kızım istiyor musun diye sordu bende fark etmez siz bilirsiniz baba demiştim
Anlatayim da gulun azcik, benim ilk esim konusurken hafif takilirdi cocukluktan kalma, babam da takilir onun da ayni cocukluktan kalma. Ama ikisi de heyecanlaninca iyice takilirlardi kendilerini rahat hissettiklerinde gayet normallerdi. Herneyse, ben boyle buyudugum icin bu durum benim icin o kadar normallesmisti ki ne babama esimden ne esime babamdan bahsetmistim.
Bunlar tanisacak bir araya geldiler ikisi de şok! Bana bakiyolar noluyo diye. Hic aklima gelmedi ikisine de ayri ayri durumu soylemek. Hayatlarinin şokunu yaşamislardi
Yoo babam davetli gibiydi istemede o kadar konudan uzak adam dorttane kız verms basitlestms artık ona düğüne bı gelişi var bitsede gitsek yatak havasında )canm ya düğünleri hiç sevmez bi gelin ciktgm gün kotydu ondada hemen toplandı çünkü çok yakndan ev aldık babamgile
1,486,376 soru
24,300,375 cevap
344,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın