0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (1,272 puan) tarafından
Doğum yapalı 14 gün oldu. 2. Bebeğim. Doğumum hem erken hem biraz sıkıntılı geçti. Şu an hamile görünce bile içime Bi fenalık giriyor Rabbim sağğ salim kurtarsın diye dua ediyorum. doğumdan sonra Sizede böyle oldumu? :) hamilelik sürecimde genel olarak gayet keyifliydi aslında. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Kendi hamile resimlerime bile bakamıyorum :) çok tuhaf 

5 Cevaplar

0 oy
(7,925 puan) tarafından
Ilki kaç yaşında 
(1,272 puan) tarafından
6 buçuk yaşında ilki.
(7,925 puan) tarafından
Zor oluyo mu diye soracaktım ama ben 4 5 yaş düşünüyorum okullu cocukla yenidogan da zor olur gibi
(1,272 puan) tarafından
Aynen zor olacak. Ama nasip :)
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Benim doğumum güzel geçti ama sonrası dikişler falan zorladı beni birde hastaneden çıktıktan ertesi günü 5 gün boyunca hastaneye gitmek için sabah 5 buçuk ginievden çıktım akşam 4-5-6 gibi eve geldim ilk doğumdu zaten zorlanıyordum birde böyle olunca baya sıkıntı çektim sonra hastaneye anne bebek uyumuna yattık sariliktan ışığın altına ben koyuyordum sürekli o ışık gözlerimi falan mahvetti heryeri sarı sarı görüyordum zaten oturamiyorum yatamiyorum derken zorlu geçti sonrası  dikişler dusupte iyileşene kadar sıkıntıydi geriyordu pansuman yapma dedi doktorlar  yarım saate bı duşa giriyordum yumusatsin biraz da oturuyum yatıyim diye 
(1,272 puan) tarafından
Benim durduk yere çok yoğun kanamam geldi.  Doktorum tatilde ambulans çağırmak zorunda kaldık. Ambulansla başka hasteneye gittik.  O hastane psikolojisi beni mahvetti. Hiç memnun kalmadık.
(1,563 puan) tarafından
Himm o kötü oluyor canım geçmiş olsun  başka hastane derdimi anlatasin kendinle mi ugrasasin doktorlarda iyi olmayınca sıkıntı oluyor tekrar geçmiş olsun inşallah atlatırsın bugünleri de anısı kalır açısı değil inşallah
(1,272 puan) tarafından
Çok sağol canım. Gittiğim hastanede ilgi sıfırdı doktoru görmedim bile. Ne muayene ne kontrol hiç bişe yoktu. Hemşirelere bişe sorulmuyordu bile. En sonunda kendi rızamla çıktım hastaneden. Ona bile taş koymaya çalıştılar sezeryanlı sezeryanlı olay çıkarttım resmen.
(1,563 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ya sorumsuzluktan başka birşey değil işte şikayet etseydin keske o ne öyle yani boyle insanlar doktor hemşire olmamalı  ben ozeldeydim orada yeni doğan bakm yok diye şehir hastanesine gittim korka korka ama sanki hepsi can ciğer dostum gibiydiler bende hastane fobisi var titrerim doktorla geldiğinde titriyorum diye kollarıma bacaklarıma masaj yapıp konuştular beni sakinlestirdiler iyikid e gitmişim diyorum  özel diye diretseydim kızımın  haftası geriden geliyordu bı sıkıntı olsaydı ben hastanede kalacaktım kızım başka hastaneye gidecekti birde o an acil birsey olursa ambulans sıkıntısı da olabilirdi 37 haftaya kadar faln ozeldeydim korktum bende inşallah sıkıntı olmaz diye çok şükür olmadi
(1,272 puan) tarafından
Kimi kime şikayet edecen ki canım. Eşim başhekime kadar çıktı. Ortalığı birbirine kattı. Boş serum 3 saat kolumda kaldı da 100kere çağırdık ta öyle geldiler.  Rabbim işini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın. Sonra sağlık çalışanlarına şiddet uygulandı hakaret edildi oluyor.
(1,563 puan) tarafından
Öyle canım sende haklısın valla
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Evet çok rahat bir hamileliğim vardı doğumum çok kötüydü doğurduğum an bile yeni yatış yapılan hamile kadınlar için dua ettim üzüldüm. Şuan hamile görünce uzuluorm hahaha
(1,272 puan) tarafından
Benim doğumum biraz sıkıntılı geçti. Evde yoğun kanamam oldu. Kızım ben ve eşim çok korktuk.
0 oy
(32 puan) tarafından

Bende salı günü dogum yaptim benimde İkinci doğum zor oldu ve bebeğim kuvezde logusaliktanmi bilmiyorum cocuk sesi duysam ağlıyorum sanki yavruma bişey olmuş gibi iyi olsun diye orda yatıyor biliyorum ama insanın çok zoruna gidiyor yavrumun yanimda olmaması:(

tarafından
Niye kuvezde canım çok geçmiş olsun:((
(1,272 puan) tarafından
Aylarca karnında hareketlerini hissedipte eve onsuz dönmek gerçekten çok zor. Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil.
0 oy
tarafından
Niye zor olduki canım:((
(1,272 puan) tarafından
35. Haftada Çok yoğun kanamam geldi canım kızım eşim ve ben çok korktuk. Doktoru aradık doktor tatilde şehir dışında. O an mecbur ambulansı aramak geldi aklımıza. Ambulansta İstanbulun öbür ucuna hastaneye götürdü resmen. Hastaneden doktor hemşireler den hiç memnun kalmadık ilgi alaka sıfırdı. Herşey o kadar berbat geçti ki. Sancım başlayınca zorunlu sezeryana aldılar.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 338 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Azrainci (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 400 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 244 göst.

401,060 soru

12,002,767 cevap

36,186 kullanıcı