0 oy
651 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (845 puan) tarafından
Yılbaşından itibaren yürürlüğe girecekmiş kızlar bütün ambalajlı ürünler depozitolu olacakmış atıkları iade ettiğimizde ücretini vereceklermiş yok iade etmezsek ambalajın ücreti devlete kalacakmış kola şişesi cam şişesi karton vb aklınıza ne gelirse 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir bu eksikti
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Aldığımız nefestende para isterler yakında nedir bu ya 
0 oy
tarafından
Bence çok güzel bir uygulama olmuş 
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Onu yapana kadar her yere geri dönüşüm kutusu koysunlar çöp kutusu yerine koskoca Antalya da ben geri dönüşüm gormedim hic merkezinde bile... 

Yani çok saçma yada bi kerede devlet cebinden versin teşvik için... 

Kinsenin arabasi su yakmıyor herkesin marketi evinin dibinde degil o an az paran olmus olabiliyor... 

Diyecek söz bulamıyorum ya yazık gerçekten.
0 oy
(17,657 puan) tarafından
Bence güzel bir proje olmuş umarim hayata geçirirler. 
(845 puan) tarafından
Okuduğuma göre yılbaşında girecekmiş yürürlüğe
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben veririm zatn biriktirip hp atıkbanklara götürürdüm iyi oldu yakında aldınız nefese de para oduyecez daha iyi günlerimiz 
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Bu gözler bunu da okudu dur bakalım daha donumuza kadar alacaklarda alsınlar hıc gam yemem hala gözleri birşeyleri görmek istemeyenler düşünsün.fikir i hakkıyla uygulasala rguzel de bu Türkiye'de bunun altındaki amaç farklı.koysu alt her yere geri dönüşüm kutusu dagitsinlar her eve dönüşüm kutusu 
0 oy
tarafından
Bence çok güzel bir uygulama eğer ambalajı iade edince parayı geri vermeseler saçma olurdu ama boylece çok çevreci bir uygulama olur 
0 oy
tarafından
Gec kalınmış bı uygulama geri donusumün olması ülkeye katkı saglayacaktır
0 oy
(29,577 puan) tarafından

Ahhhey ahhheyyyyy

0 oy
tarafından
Artık etrafa atmaz geri dönüşüm için biriktiririz diye alınmıştır bence bu karar..  her yer plastik her yer çöp.. Baksana maskelerimizi bile yere atan bir milletiz..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
9 cevap 530 göst.
0 oy
42 cevap 427 göst.
0 oy
18 cevap 577 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,301 soru