0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (111 puan) tarafından
Kizlar eşimin teyzesinin kızları malatyadan tatil için geldiler  tüm aile antepte bi onlar malatyada kafa dağıtmak için geldiler 5 gün falan kaldılar 1 ay kalicaklardi eşimin dayisi da yanlarında babasını arayıp kızları göndericem demiş tabi kızların zoruna çok gitti ve kimse oralı dahi olmadi yani demdiler bu kizlar zaten can skntisini için gelmiş biraz vakit ayıralım işte bende bize gelin boşver onları falan dedim kız bugün bi ağladiki dedi  hep böyleler bisey de yapmadık niye istedi gitmenizi faln apaçık evden koyulduk dedim boşver ben varım eşim zaten dayanmaz kızlara 2 küçük kız 1 ay idare edemediler resmen migdem bulandı bu aileden ben de ilk evlendiğimde bana da böyle seyker yaptılar tabi ben artık bildiğim için gitmiyom ama onlar adina çok üzüldüm 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşinin dayısına ne onlardamı kalıyomuş

(111 puan) tarafından
2 gün kaldı o da zorlarına gitti zaten gezmek amaclı geldiler ve dedi biz herkesi görelim tabi eşimin 4dayisi var hiçbiri gel demedi
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Ahh yazık ya. Kızlar kaç yaşında.
(111 puan) tarafından
Biri lise son diğeri 14 yaşında
(6,048 puan) tarafından
Dayanamam böyle şeylere. İyiki varsın o zaman umarım güzel vakitler geçirirsiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 284 göst.
7 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 332 göst.
19 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,254 soru

24,543,164 cevap

360,609 kullanıcı

...