OĞLUM 4 YAŞINDA VE TAM KONUŞAMIYO BİRŞEY İSTEDİĞİ ZAMAN SİNİRLENIP AĞLIYO ANLATAMAYINCA FALAN BUNUN İÇİN KARAR VERDİM DOKTORA GÖTÜRCEM KARAR VERDİM BÖYLE OLMUYCAK ANCAK HANGİ BÖLÜM BİLMİYORUM BEN YARDIMCI OLUM BANA LÜTFEN
Cnm cocuk doktoruna götur oncee o seni çocuk gelisi uzmanina yollicaktir cikan sonuca gore cocuk psikolojona da gidebilirisiniz
Bizde surec boyleydi yani bnde oglum 14 15 aylliken konusmuyo diye goturmustum ama herhangi bi tedaviyi kabul.etmedik cu ku cocuk psikolojana yolladi gelisim uzmani esimde bosver gitmeyelim.dedi.tvyi azalttik. Simdi de susturabilene ask olsun Masallah
Canim eger bazi harfleri cikartamiyorsa normal. Ama hic kimse anlamiyorsa gidebilirsin. Eger bulundugun ilde dil konusma terapisti varsa daha iyi olur. Yada sey uapabilirsin. Cocuk pedagog u na götür o gorussun eger problem olduguna kanaat getirirse dil konusma terapistine götür. Onlat bu isin ehli. Tablet telefon yokmus. Tv yi azaltsin . Birde kitap oku. Oda sana anlatsin. Son olarak onun konuşması tatli geliyordur. Ama siz karsilik olarak kelimenin düzgün telafuz edilmis seklini kullanin. oda öğrenmiş olur. Bu arada Pdr ciyim
1,495,242 soru
24,427,252 cevap
352,156 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın