Bizimki biraz karışık :) Abimin arkadaşı olur kendisi :) Önce beni abimin yanında görüp, görür görmez işte evleneceğim kız demiş ama ben onu fark etmedim.. Daha lisedeydim o zamanlar.. Sonra abime söylemiş, abim oyla konuşmayı kesmiş.. Benim bütün bu olaylardan sonradan haberim oldu.. Haber gönderme şekline ****. olduğum için istemedim.. Bi de giyinişinden dolayı olduğundan daha büyük görünüyordu.. Bi müddet konuşmadıktan sonra abimle barışmışlar tekrar.. Ben üniversite okumaya gittim, eşim de askere gitmiş gelmiş o aralar bi kaç kızla konuşmuş anlaşamamışlar.. Neyse aradan bi kaç sene geçtikten sonra abim evlenecekti, gelin arabasına şoför olarak eşimi bulmuş.. Bana da yengenle kuaföre git, bi kere evleniyorum, sen de benim bi tane bacımsın, hem beni terk bırakma hem kendin de süslen dedi.. Ben de kaldım abimle.. Eşim bizi almaya geldiğinde yemek yiyorduk, ben haber gönderme tarzına sinir olduğum için yüzüne bile bakmadım ilk.. Sonra abimgil dış çekim yaparlarken ben biraz geriden yürüyünce eşim bunu bi işaret zannedip yanıma gelmiş :) Benim aklımda hiç öyle bişey yoktu oysaki.. Sohbet etmeye başladık, bi daha aklımdan çıkmadı meymenetsiz :) Önceden adımı bile bilmiyormuş, facede abimin arkadaşlarında aramış bulamamış.. Düğün sırasında adımı öğrenince faceden mesaj attı, ordan konuştuk sabahın dördüne kadar :) Biz bi müddet konuştuktan sonra aileme kızınızı istemeye gelcem diye haber yolladı, bizim konuştuğumuzu söylemeden.. Sonrası malum düğün dernek.. Ama ilk gördüğü ile bizim düğün arasında 9 sene var, o kısmı film gibi