Evet kızlar hepiniz nasıl yaptın diye sormuşsunuz
İlk olarak bazılarınız bilir ben ameliyathane hemşiresi giyim çalıştığım devlet hastanesindeki diyetisyene gittim ama tabii ki bir sonuç alamadım çünkü herkese verdiği listenin aynısını üstünde birazcık oynama yaparak verdi ama hem çalışma şartlarım gereği hem de onun yazdığı yemekleri her gün pişirmekte zorlandığım için o listeye uyuyamadım ben de kafama göre bir diyet yapma kararı aldım
Sabahları işe giderken bir tane köy yumurtasını haşladım sadece kahvaltı olarak bunu yedim tabi ben doymam diyorsanız domates salatalık falan da yiyebilirsiniz ama ben normal kahvaltıda bile domates salatalık tüketmem
Öğle yemeği olarak hastanede çıkan personel yemeklerinden yanında pilav makarna gibi şeyleri almadan sadece biraz yemek biraz salata cacık ya da yoğurt gibi şeyler yedim
Ara öğün olarak her gün sade Türk kahvesi içtim öyle ceviz fındık fıstık şu bu yemedim
Eğer çok tatlı krizim tutarsa bu züber markanın çikolataları gerçekten hem çikolata gibi hem de kalorisi çok az onlardan bir tane yedim
Akşam yemeği olarak da normal evde ne pişiriyor sam ondan kendime yağsız Bir porsiyon ayırdım yanında yine yoğurt salata ile birlikte yedim
Çalışma şartlarının ağırlığından dolayı zaten spor yapmama gerek kalmıyor tüm günüm spor gibi geçiyor o yüzden hızlı verdiğimi düşünüyorum umarım bir 5 kilo daha verip iyice formuma konuşacağım