Canım benm babam kebepçı. Onlar ızgara yapıyor aynısı olmuyor ama o lezzeti vermek için 1 kaşık salça, 1 kaşık yoğurt, biraz sıvıyağ, baharatlar Kekik fln karışıtır. Tavukları istediğin gibi doğra ya da direk göğüs halinde de koyabilirsin. Sosta beklet birkaç saat daha güzel oluyor bekletince. Sonra fırın tepsisine al yanına patatesini soğanını koy. Ben genelde tepsiye koyduktan sonra ilk üstüne yağlı kağıt koyuyorum güzelce içlenip pişiyo çıkartmaya yakın yağlı kağıtı alıp üstünü kızartıyorum. Yanlız baştan diyim kuru olmuyor bu da suyunu salıyor ama lezzeti kalıyor içinde
)
Bir de ben göğüs sevmem pek kuru oluyor pek lezzetli olmuyor diye. Denemediysen bimde tavuk lale satılıyor paketli. Sanırım kemikli butun açılmış kemiği alınmış hali. Lale hafif yağlı olduğundan daha lezzetli oluyor tavsiye ederim :)